EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CURSOS
TALLER BÀSIC DE SABONS

FABRICA EL TEU PROPI SABÓ!

ACTIVITAT SUSPESA TEMPORALMENT PER RESTRICCIONS SANITÀRIES

DIES: 4 i 11 de febrer de 2021

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 7 de gener

SESSIONS: dijous

HORARI: de 16 a 19:30 h

PREU: 40 €, tots els materials inclosos

PROFESSORA: Olga Ibáñez, biòloga. Ginkgo Educación - Gabinet de Didáctica del Jardí Botànic 

LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)

DIRIGIT: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se al món dels sabons

Pots regalar aquest curs a través de la campanya #RegalaCursos

DESCRIPCIÓ

T’imagines poder usar sabó que has fabricat tu mateixa? Amb aquest taller t’endinsaràs a un món que enganxa i voldràs saber més d’aquestes tècniques. A més, està dirigit a qualsevol persona que tinga interès a preparar de manera casolana i senzilla sabons artesans,  doncs no es requereix de cap coneixement previ. 

El curs constarà de dues sessions intensives en les quals aprofundirem sobre els tipus de sabons, els processos de saponificació, els ingredients bàsics i la manera de millorar i adaptar les propietats dels sabons amb plantes medicinals i altres compostos. Observarem les plantes “sabonoses” del Jardí Botànic, plantes molt especials amb un principi actiu essencial: la saponina.

A més a més, realitzarem sabó de neteja amb oli d'oliva usat, sabó de tocador amb olis de qualitat, millorats amb plantes medicinals, veurem les diverses tècniques de realització de sabons, com l'ús de sabons amb base de glicerina, els productes de neteja, els productes per al bany, etc. i realitzarem un gel corporal amb nous de rentada.

No tires el teu oli usat, aprèn a usar-lo en l'elaboració de sabó amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOLO SANITARIO 

El aforo está limitado a 15 participantes, para garantizar grupos reducidos de acuerdo con las medidas COVID 19. Habrá que llevar mascarilla, se hará toma de temperatura y en la entrada del Jardí encontraréis gel hidroalcohólico para que os podáis desinfectar las manos. Si quieres más información, visita la sección #JardíSegur