EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PINTA’NS DE NADAL

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL EN LÍNIA 

DIES: FINS AL 13 DESEMBRE 2020 

PREU: entrada gratuïta al Jardí per a cada xiquet o xiqueta, i la seua familia, que vinga a entregar el dibuix

DIRIGIT A: xiquets i xiquetes (fins als 12 anys)

DESCRIPCIÓ

Tornen les festes de Nadal i enguany venen una mica rebolicades. Tot i això, hi ha una cosa que no canvia, al Botànic volem seguir amb la nostra tradició de compartir amb els nostres una felicitació especial, i per a ella volem continuar com els últims anys i encarregar-la als qui millor ens la poden preparar, els menuts i menudes de la casa. Per això, vos presentem la quarta edició del Concurs infantil de dibuix Pinta’ns de Nadal!

Enguany, això sí, la situació ens obliga a organitzar-ho d’una forma una mica diferent, donat que no podem realitzar una gran trobada de cap de setmana per a preparar els dibuixos al mateix Jardí, com havíem fet fins ara. I què hem pensat? Que, des de casa, tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen, de fins a 12 anys d’edat, poden realitzar un dibuix de com s’imaginen un Nadal al Botànic, i després fer-nos-el aplegar per a participar del concurs. Les dos úniques condicions? Que el dibuix estiga inspirat en el Nadal al nostre Jardí Botànic, i que incorpore elements vegetals. Així que ja sabeu, a buscar fulles, fruits, branques, llavors, i tot allò que el vostre entorn natural més propet us inspire a l’hora de crear la vostra proposta. 

I com podreu entregar el dibuix? Doncs ens el podeu fer aplegar per correu postal a l’adreça que indiquem a les bases, o podeu vindre a entregar-nos-el a taquilla. Si s’animeu a vindre al Jardí, el menut o menuda participant, i els seus acompanyants, podreu entrar eixe dia de forma gratuïta al nostre Jardí. 

Ens fa molt feliços que imagineu el nostre univers vestit de Nadal. El dibuix guanyador, a més d’aconseguir un suculent premi, es convertirà en la felicitació nadalenca del Botànic! A més, enguany hi haurà dos categories per a participar, amb un premi per cada categoria, i també continuem amb el concurs per escollir el dibuix més votat en xarxes! El compte enrere per a les festes de Nadal s’enceta al Botànic!

BASES DEL CONCURS

El Jardí Botànic de la Universitat de València convoca un Concurs de dibuix infantil per triar la seua felicitació de Nadal de 2020. 

PARTICIPACIÓ

Podran participar xiquets i xiquetes fins als 12 anys d’edat.  Hi haurà dos categories per a concursar: fins a 5 anys, i de 6 a 12 anys. Es podrà presentar un màxim d’una obra per participants.  

No podran participar els fills i filles del personal del Jardí Botànic de la UV.

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

LLOC I DATA DE REALITZACIÓ

El concurs no es realitzarà físicament al Jardí Botànic de la Universitat de València, però els dibuixos s’entregaran al Jardí. O bé enviant-los per correu postal (Jardí Botànic de la Universitat de València. Concurs Pinta’ns de Nadal. c/ Quart, 80 46008, València), o bé entregant-los en persona al Jardí Botànic. 

El xiquet o xiqueta participant que entreguen l’obra de forma presencial, així com els seus acompanyants, tindran l’entrada gratuïta al Jardí el dia que entreguen el dibuix. Horari del Jardí Botànic en novembre i desembre: de dilluns a diumenge de 10 a 18 h (excepte els dies de pluja i vent). 

El concurs comença el dia de publicació d’aquestes bases. 

El concurs acaba el 13 de desembre. Aquest serà l’últim dia de recollida de dibuixos presencial, i pel que fa al correu postal, s’acceptaran els dibuixos que apleguen fins al dia 14 de desembre. 0.30 a 13.30 h, i no es podrà sortir del recinte amb l’obra.

TEMÀTICA, MATERIALS I SUPORT

Els materials que es poden utilitzar son lliures, però caldrà que el dibuix incloga materials vegetals: fulles, branques, llavors, etc. 

El dibuix ha de ser entregat en un full o cartolina A4. 

La temàtica del dibuix és “Imagina el Nadal al Botànic”. 

INSCRIPCIÓ I PRESENTACIÓ DE L’OBRA

La participació i inscripció són gratuïtes. 

Els participants han d’entregar, junt al dibuix, un full per separat que incloga: nom del xiquet o xiqueta, edat, dades de contacte del pare, mare o tutor/a (telèfon i correu electrònic). 

Les dades no han d’estar incloses en el mateix dibuix. 

En el cas d’entrega presencial, l’entrada al Jardí eixe dia serà gratuïta per als xiquets i xiquetes participants i familiars que els acompanyen.

Motius d’exclusió de l’obra: 

L’absència de dades de contacte o la seua inexactitud.

L’entrega fora del termini establert. 

Que l’obra no siga en A4 o que no incloga motius vegetals. 

Per a més informació, contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@uv.es

PREMIS

Hi haurà una única obra premiada escollida per a ser la felicitació de Nadal del Botànic en 2020. 

Es pot participar en dos categories: fins als 5 anys, i dels 6 als 12 anys. Hi haurà un dibuix guanyador en cada categoria, però només un serà la felicitació. 

A banda, hi haurà un premi més, per al dibuix més votat en facebook. 

Premi del dibuix escollit per a ser felicitació de Nadal: 

- 20 postals en paper dissenyades pel Jardí Botànic amb el dibuix premiat.
- Un lot de llibres infantils relacionats amb la natura.
- Un abonament anual al Jardí per a l’autor/a de l’obra i la seua família.
- Una activitat de cap de setmana (taller infantil i visita al Jardí) per al grup d’amics i amigues del xiquet o xiqueta guanyador del concurs (màxim de 20 assistents). A gaudir durant l’any 2021. (condicions subjectes a l’evolució de la situació sanitària. 

El premi no podrà declarar-se desert.

Premi del dibuix guanyador de l’altra categoria: 

- Un regal relacionat amb la natura.
- Un abonament anual al Jardí per a l’autor/a de l’obra i la seua família.

Premi del dibuix guanyador en facebook: 

- Un regal relacionat amb la natura.
- Un abonament anual al Jardí per a l’autor/a de l’obra i la seua família.

El dibuix premiat per a ser felicitació passarà a ser propietat del Jardí Botànic de la Universitat de València, qui ostentarà els drets de reproducció i exhibició. El Jardí es reserva el dret de modificar o retocar el dibuix per a fer viable la seua adaptació a targeta de Nadal.

La resta de dibuixos participants es podran reproduir en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic Recordeu que el dibuix amb més likes de la galeria, també tindrà premi.

JURAT

El jurat estarà format per personal del Jardí Botànic de la UV.

COMUNICACIÓ DEL PREMI I RETIRADA DE LES OBRES

El premi es comunicarà la setmana posterior al concurs mitjançant el contacte facilitat, i serà publicat a la web i xarxes socials del Jardí Botànic. A partir del dia 22 de desembre tots els dibuixos participants estaran disponibles a la taquilla del Jardí Botànic, per a que les famílies també puguen usar les obres dels seus menuts i menudes com a felicitació de Nadal.

PREMI AL DIBUIX MÉS VOTAT A FACEBOOK

Tots els dibuixos participants en el concurs, excepte les dos obres guanyadores de les dos categories, es publicaran en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic. El dibuix amb més M’agrada (Likes) de la votació popular serà premiat amb un regal i un abonament anual al Botànic per a l’autor/a de l’obra i per a la seua família. 

La data del recompte de més likes s’efectuarà el 21 de desembre a les 12 h del migdia. La persona guanyadora es donarà a conèixer eixe mateix dia.

FULL D'INSCRIPCIÓ: