EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
CONCURS: PINTA'NS DE NADAL!

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL AL BOTÀNIC

DIES: 8 - 9 DESEMBRE 2018

PREU: entrada gratuïta per a cada xiquet o xiqueta participant i familiars que l’acompanyen.

HORA: de 10.30 a 13.30 h
LLOC: jardí exterior
DIRIGIT A: xiquets i xiquetes (fins als 12 anys)

DESCRIPCIÓ

El Nadal és una data en què la majoria de persones ens recordem uns d’altres i ens agrada celebrar amb la família i amistats. Al Botànic, també ens agrada recordar-nos dels nostres i és tradició enviar i compartir una felicitació de Nadal ben especial. I vegetal, clar! I qui millor per transmetre l’essència del nostre Jardí que el nostre públic infantil? Ments sense límits que gaudeixen pintant els móns que imaginen. Per això, des del Botànic us convidem a la segona edició del Concurs infantil de dibuix Pinta’ns de Nadal!

Tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen, de fins a 12 anys d’edat, poden apropar-se el cap de setmana del 8 i 9 de desembre en l’horari assenyalat i participar del concurs. Animeu-los a traure punta als seus colors, engegar les seues habilitats creatives i imaginar el nostre univers vegetal vestit de Nadal. El dibuix guanyador, a més d’aconseguir un suculent premi, es convertirà en la felicitació nadalenca del Botànic!

Els participants i familiars entren gratuïtament al Jardí. A més, també podran participar al taller d’elaboració d’adorns de Nadal amb material vegetal que se celebrarà en el mateix horari i amb personal especialitzat.

Veniu a gaudir de la natura urbana del Jardí i ajudar el Botànic a posar-se a punt. Animeu als vostres fills i filles, nets i netes, nebots i nebodes, amics i amigues a participar!

BASES DEL CONCURS

El Jardí Botànic de la Universitat de València convoca un Concurs de dibuix infantil per triar la seua felicitació de Nadal de 2018. 

PARTICIPACIÓ

Podran participar xiquets i xiquetes fins als 12 anys d’edat. Es podran presentar un màxim de dos obres per participant. 

No podran participar els fills i filles del personal del Jardí Botànic de la UV.

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

LLOC I DATA DE REALITZACIÓ

El concurs serà al Jardí Botànic de la Universitat de València (c/ Quart, 80), el 8 i 9 de desembre de 2018, de 10.30 a 13.30 h, i no es podrà sortir del recinte amb l’obra.

En cas que les condicions meteorològiques no permeten la celebració del concurs, l’organització es reserva el dret a ajornar la convocatòria.

TEMÀTICA, MATERIALS I SUPORT

El Jardí Botànic habilitarà un espai a l’aire lliure, amb un monitor/a responsable, on els participants hauran de crear les seues obres. Se’ls facilitarà un full segellat  i hi haurà a la seua disposició diferents materials per a la realització de l’obra.

La temàtica del dibuix és “Imagina el Nadal al Botànic”. La tècnica serà lliure. 

INSCRIPCIÓ

La participació i inscripció són gratuïtes. L’entrada al Jardí per a eixe dia serà gratuïta per als xiquets i xiquetes participants i familiars que els acompanyen.

La inscripció es realitzarà en el mateix moment de la participació, i els pares, mares o tutors/es dels xiquets i xiquetes deixaran nom i cognoms del participant,correu electrònic i telèfon de contacte. L’absència de dades o la seua inexactitud pot suposar l’exclusió de l’obra.

Per a més informació, contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@uv.es

PREMIS

Hi haurà una única obra premiada escollida per a ser la felicitació de Nadal del Botànic en 2018.

El premi consistirà en:
- 20 postals en paper dissenyades pel Jardí Botànic amb el dibuix premiat.
- Un lot de llibres infantils relacionats amb la natura.
- Un abonament anual al Jardí.
- Una activitat de cap de setmana (taller infantil i visita al Jardí) per al grup d’amics i amigues del xiquet o xiqueta guanyador del concurs (màxim de 20 assistents). A gaudir durant l’any 2019. 

El premi no podrà declarar-se desert.

El dibuix premiat passarà a ser propietat del Jardí Botànic de la Universitat de València, qui ostentarà els drets de reproducció i exhibició. El Jardí es reserva el dret de modificar o retocar el dibuix per a fer viable la seua adaptació a targeta de Nadal.

La resta de dibuixos participants es podran reproduir en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic El dibuix amb més likes de la galeria, també tindrà premi! Llegiu més avall. 

JURAT

El jurat estarà format per personal del Jardí Botànic de la UV.

COMUNICACIÓ DEL PREMI I RETIRADA DE LES OBRES

El premi es comunicarà la setmana posterior al concurs mitjançant el contacte facilitat, i serà publicat a la web i xarxes socials del Jardí Botànic. A partir del dia 17 de desembre tots els dibuixos participants estaran disponibles a la taquilla del Jardí Botànic, per a que les famílies també puguen usar les obres dels seus menuts com a felicitació de Nadal.

PREMI AL DIBUIX MÉS VOTAT A FACEBOOK

Tots els dibuixos participants en el concurs, excepte l’obra guanyadora, es publicaran en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic. El dibuix amb més M’agrada (Likes) de la votació popular serà premiat amb un regal i un abonament anual al Botànic per a l’autor/a de l’obra i per a la seua família. 

La data del recompte de més likes s’efectuarà el 18 de desembre a les 12 h del migdia. La persona guanyadora es donarà a conèixer eixe mateix dia.