EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
XERRADA: BICIACTIVISTAS

CICLE DE CONFERENCIAS "HABLEMOS DE BICIS"

DIA: 16 DE MARÇ DE 2017

HORA: 19 H
LLOC: sala de Seminaris
PREU: activitat gratuïta. Aforament limitat
ORGANITZAValencia en Bici - Acció Ecologista Agró
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el ciclisme urbà

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull aquesta xerrada organitzada per València en BiciAcció Ecologista Agró el proper dijous 16 de març per tal de donar a conèixer les experiències de Julián i Nicolas, qui ens explicaran les seues aventures com a ciclistes urbans a diverses ciutats importants de Sud-amèrica.

València en Bici és un grup de treball d'Acció Ecologista Agró, on l'activisme voluntari està orientat a aconseguir que la bicicleta sigui entesa per la ciutadania i per les institucions com una peça fonamental de la mobilitat i l'organització del territori. Treballen en l'entorn del ciclisme urbà, el cicloturisme, mobilitat sostenible i la intermodalitat, amb especial defensa del tren. En aquest sentit va sorgir el cicle de col·loquis oberts i participatius "Hablemos de bicis" que es celebra un dijous al mes en la Casa verda i on està emmarcada aquesta xerrada que en aquesta ocasió acollirà el Botànic.

Com generar sensibilització i solucions? Basant-se en aquesta pregunta va néixer Biciactivistas, un projecte que va portar als protagonistes de la xerrada a realitzar un viatge de 3000 km per Argentina, Uruguai i Brasil. Una iniciativa amb un clar objectiu; desenvolupar, sensibilitzar sobre l'ús de la bicicleta per aconseguir i promoure un canvi en la mobilitat.

Van aconseguir, Julián i Nicolás seu objectiu? A quants conflictes es van enfrontar? Vine a aquesta interessant xerrada i descobreix els secrets d'aquesta aventura sobre rodes.

MÉS INFORMACIÓ

Esdeveniment en Facebook: Hablemos De Bicis: Biciactivistas