EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CARLOS LLIDÓ QUINTET

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2016

DIA: 21 MAIG 2016

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 7 de maig de 10 a 21h)

Jazz Geogràfic, un autèntic tour musical ens espera enguany al cicle de Jazz del Botànic, amb influències i estils de tot el món. Latin jazz, hardbop, Jazz europeo, Blues, Swing, Jazz contemporani… desplega el mapa i explora amb nosaltres el territori natural del jazz a través de peces originals i reinterpretacions dels clàssics a mans d'una selecció d'artistes d'allò més variada.

I és que quan els estudiants de biologia es troben amb l’assignatura de geobotànica, corren al diccionari o a la wiki per descobrir que és la ciència que estudia la relació de les plantes amb el medi terrestre. Perquè si alguna cosa saben els botànics és que la vegetació, tot i no semblar-ho, es mou, i molt. De la mateixa manera, el Jazz aplega a la nostra oïda després d’un llarg viatge. Orígens, geografia, migracions, distribució, un recorregut en el que plantes i música, al Botànic, van de la mà.

CONCERT DEL 21 DE MAIG. EXPLORANT ALTRES CONTINENTS
CARLOS LLIDÓ QUINTET
Carlos Llidó, Kontxi Lorente, Mariano Steimberg, Jaume Guerra i Víctor Jiménez.

Gràcies a les expedicions botàniques i als exploradors que les conformaren, es descobriren espècies, s’exportaren cultius, i s’enriquí la ciència d’il·lustracions i publicacions. També els músics aventurers, que no dubten en anar a buscar el Jazz que ens queda més lluny, ens descobreixen la meravella d’allò desconegut.

Carlos Llidó es mou còmodament pel Latin Jazz, treballant-lo, explorant-lo i creant amb ell. Ara ens presenta Handmade, un nou projecte especial en el que conta amb la col·laboració d’excel·lents músics de Jazz espanyols, i on combina composicions originals amb reinterpretació d’estàndards, formant un repertori variat. Gaudirem de ritmes llatins combinats amb funk.