INVESTIGACIÓ | Plantes medicinals

Projectes:

- " Desenvolupament de protocols per al control de material vegetal d'ús alimentari (infusions, condiments, aliments) ". Ref. A-17/08. Entitat finançadora: Conselleria de Sanitat. Direcció General de Salut Pública. Seguretat Alimentària. IP. Isabel Martínez-Solís. Invs. UV: Pilar Soriano i Jaime Güemes. Invs. CEU-UCH: Encarna Castillo, Amparo Sanahuja, Lucrecia Moreno, Teresa Olivar, Victoria Villagrasa i Alicia C López.

- " Avaluació de la influència sobre la salut del tipus de tabac. Estudi de les característiques del tipus de tabac ". Ref. 012/08. Entitat finançadora: Conselleria de Sanitat. Direcció General de Salut Pública. IP.: Isabel Martínez-Solís. Invs. FEPAD: María J Zarza i M Carmen Hernández. Invs. CEU-UCH: Fco. Javier Romero i Francico Bosch.

- " Avaluació de l'efecte de les càpsules de Harpagofito al tractament d'alguns procesos reumatoides en gossos. Desenvolupament de protocol per al control de calitat de la droga arrel de Harpagofito com a primer pas per al desenvolupament del medicament ". Entitat Finançadora: Laboratori DEITERS. IP.: Isabel Martínez-Solís. Invs. CEU-UCH: Victoria Villagrasa, Zahra Sloui (becaria).validxhtml validcss