EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

15 JUNY - LLIURAMENT DE PREMIS D'INPIRATS PEL BOTÀNIC + CONCERT GRATUÏT DE JOHNNY B. ZERO
Acosta't al nostre concurs de pintura i narrativa ràpides! A partir de les 19h, entrada gratuïta, lliurament de premis i concert. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=420
EL NOSTRE HERBARI EN LÍNIA A UNA NOVA PLATAFORMA DIGITAL DE LA UV!
Un portal propi i gratuït que ha posat en marxa la Universitat de València per a reunir virtualment totes les seues col·leccions patrimonials. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=419
EL BOTÀNIC REPARTEIX MÉS DE 2.000 PLANTES A EXPOCIÈNCIA
Emporta't un bosc a casa, una iniciativa per cuidar espècies mediterrànies que després s'utilitzaran en reforestacions per fer front al canvi climàtic.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=418
TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Quarta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 
http://www.jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1602#.XNQa-iOLRz8
JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES
Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor....
http://www.jardibotanic.org/index.php?apid=escola_de_vacances
VINE DE RUTA AMB EL BOTÀNIC I DESCOBREIX LES MICRORESERVES DE FLORA
Obrim una nova edició del nostre cicle d'excursions. En aquesta ocasió se centrarà en la figura de conservació de flora de la microreserva, amb motiu del seu 25 aniversari.
http://jardibotanic.org/?apid=excursions-43
TORNA L'INDIE AL JARDÍ AMB 'SONS AL BOTÀNIC'
La cinquena edició de Sons al Botànic ens porta un cartell espectacular format per Sr. Chinarro, Full, Sandra Bernardo, Neuman, Badlands, i Senior i el cor brutal. 
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
15 JUNY - LLIURAMENT DE PREMIS D'INPIRATS PEL BOTÀNIC + CONCERT GRATUÏT DE JOHNNY B. ZERO
Acosta't al nostre concurs de pintura i narrativa ràpides! A partir de les 19h, entrada gratuïta, lliurament de premis i concert. 

AGENDA

CURSOSDETERMINACIÓ DE PLANTES

DIES: 15 ABRIL -17 JUNY 2019

Taller pràctic per introduir algunes famílies representatives del nostre entorn, i a continuació rebre l’orientació per a determinar tant les plantes que aporte el professorat com les propostes de l’alumnat. 

SABER

 

CURSOSIL·LUSTRANT LA CIÈNCIA

DIES: 10 JUNY - 12 JULIOL 2019

En col·laboració amb Illustraciència acollim aquest curs intensiu amb una formació combinada a distància i presencial. Si us voleu introduir en l’apassionant món de la il·lustració científica no ho dubteu! 

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSIOGA INFANTIL I FAMILIAR AL BOTÀNIC

DIA: 16 JUNY 2019

Tanquem el nostre cicle més zen amb una sessió de ioga infantil. Els més menuts podran connectar amb la natura mentre practiquen exercici de forma saludable.

SABER

 

CICLE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICAMETALS DE LA FILHARMÒNICA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

DIA: 18 JUNY 2019

La secció de vent metall de l’orquestra filharmònica de la Universitat de València tanca els concerts de clàssica de l’Aula de Música en el Botànic aquesta temporada al Botànic. La fórmula? 5 trompetes, 8 trompes, 4 trombons, 1 bombardí i 1 tuba. 

. Auditorio Joan Plaça, entrada gratuïta. 

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICSANDRA BERNARDO

DIA: 21 JUNY 2019

Més concerts de Sons al Botànic 2019, el nostre cicle d'acústics a l'aire lliure, amb el so vitalista i tropical de esta artista madrileña musa de la fusión. Entrades ja disponibles.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESTALLER DE JUNY PER A XIQUETS - CUINA AL BOTÀNIC

DIES: 25 - 28 JUNY 2019

Al mes de juny el Gabinet de Didàctica ofereix un altra edició del seu taller per a petits xefs. Enguany aprendran a fer de nutrició saludable mitjançant receptes sanes i nutritives.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESEXPERTS EN CREAR UN PLANETA MILLOR

DIES: 1 - 31 JULIOL 2019

Durant tot el mes de juliol el Gabinet de Didàctica del Jardí convida als més menuts i menudes a entendre que és això del canvi climàtic i que podem fer per a combatre-lo. Experiments, jocs i molta ciència els espera aquest estiu!

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

XICRANDA
Un clàssic de l'arbratge urbà en zones de clima temperat o...

L
M
M
J
V
S
D
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM