EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

EL JARDÍ ES MOU

MANUEL COSTA TALENS GUANYA EL PREMI LLUÍS GUARNER
El professor i exdirector del Botànic guanya el premi Lluís Guarner pel seu treball sobre ecosistemes de flora i vegetació del territori valencià
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=320
UN BOSC DE PLOMES
El proper diumenge 4 de desembre el Botànic presenta una guia d’aus urbanes editada i coordinada per SEO/BirdLife i pel Botànic amb textos i il·lustracions dels biòlegs...
http://jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1257#.WDQaHH3kViQ
MENUT DESEMBRE!
No et perdes la nostra oferta d'activitats infantils en família: reciclatge, manualitats decoratives amb elements vegetals, una guia ornitològica i un concert de Dani Miquel.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=318
ART AL JARDÍ
L'art es nodreix de la investigació i ens porta al Botànic aquesta mostra que pretén fer calar la ciència en totes les capes de la societat.
http://jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1248#.WBsUy8nkViQ
ART AL JARDÍ. CICLE DE CONFERÈNCIES
ART AL JARDÍ. CICLE DE CONFERÈNCIES Paral·lelament a la mostra Art al Jardí el Botànic acull el cicle de conferències sobre art i ciència realitzades pels...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=317
MANUEL COSTA TALENS GUANYA EL PREMI LLUÍS GUARNER
El professor i exdirector del Botànic guanya el premi Lluís Guarner pel seu treball sobre ecosistemes de flora i vegetació del territori valencià

AGENDA 2016

EXPOSICIONSART AL JARDÍ

DIES: 12 NOVEMBRE DE 2016 – 29 GENER DE 2017

L'art es nodreix de la investigació i ens porta al Botànic aquesta mostra que pretén fer calar la ciència en totes les capes de la societat.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSLA CIUTAT DEL RECICLATGE

DIA: 3 DESEMBRE 2016

Dins del cicle d’activitats infantils Ruzafaloveskids oferim aquest taller en què crearem la ciutat on ens agradaria viure, i com no, amb material reciclats!

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSUN BOSC DE PLOMES

DIA: 4 DESEMBRE 2016

Activitats infantils amb SEO/BirdLife, presentació de la guia d'aus i a continuació concert de Dani Miquel.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSMERCADET SOLIDARI EN FAVOR DELS GATS DEL BOTÀNIC

DIES: 10-11 DESEMBRE 2016

Una iniciativa del Grup de Voluntaris per recaptar fons per als felins. A la zona de l´Umbracle del Jardí durant tot el cap de setmana

SABER

 
MATRÍCULA'T

ACTES I ACTIVITATSIOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC!

DIA: 11 DESEMBRE 2016

Continua el nostre cicle infantil més zen, sessió especial de ioga en família. Una bona manera de connectar-nos amb els nostres fills i la natura a l'hora!

SABER

 

CONFERÈNCIESI JORNADA TÈCNICA SOBRE APICULTURA URBANA

DIA: 13 DESEMBRE 2016

La primera jornada dins del cicle d’activitats sobre apicultura urbana organitzades per l’Ajuntament de València a través de l’Observatori Municipal de l’Arbres del 12 al 17 de desembre.

SABER

 

CONFERÈNCIESPLANTES EN L'ART ACTUAL

DIA: 15 DESEMBRE 2016

En l’art actual conviuen tendències que s’inspiren en les formes de la natura amb altres que usen plantes vives, donant lloc a projectes que uneixen escultura, arquitectura i paisatgisme, en clara consonància amb un interès social per la sostenibilitat, on la funcionalitat marca l’estètica.

SABER

 

CICLO JAZZBARRETJAZZ ENSEMBLE

DIA: 17 DESEMBRE 2016

Última actuació de l'any del nostre cicle de Jazz al Botànic amb aquesta formació endèmica del taller de Sedajazz. Música dels anys 30 amb el swing com a fil conductor.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSPER NADAL, ADORNA EL BOTÀNIC!

DIA: 17 DESEMBRE 2016

Crea decoracions nadalenques en família amb branques, pedres, fulles... Junt amb l’Aula de Samarucdigital podràs ajudar-nos a fer més bonic el nostre Botànic!

SABER

 

TALLERS DE VACANCESTALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

DIES: 27 DESEMBRE 2016 - 6 GENER 2017

Bacteris, fongs, DNA i biotecnologia. Quina relació té la ciència amb el Nadal? Descobreix com la biotecnologia ens ajuda a celebrar les festes més esperades de l'any amb el Gabinet de Didàctica del Botànic.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

CORALET
Els fruits atrauen a xicotetes aus, com el colibrí, mentre el farratge...

L
M
M
J
V
S
D
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL BOTÀNIC

TE RECOMANEM