EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

EL JARDÍ ES MOU

13 - 16 FEBRER. CICLE: DONES I CIÈNCIA AL BOTÀNIC
Xerrades, taula redona i projeccions. Encetem aquest cicle d'activitats per celebrar el Dia internacional de la xiqueta i la dona a la ciència. Entrada gratuïta, aforament limitat. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=368
ENS HAN DONAT UN PREMI!
El Jardí Botànic rep el premi d’Investigació aplicada a la conservació de la biodiversitat per part de la Generalitat Valenciana.
http://www.jardibotanic.org/?apid=cultura_i_comunicacio&id=369#.WnRnlSPhBz8
CURSOS DE TARDOR I HIVERN AL BOTÀNIC
Forma't en verd amb els cursos del Jardí! Identificació de bolets, aromateràpia, jardineria, cosmètica natural, periodisme ambiental i molt més.
http://jardibotanic.org/?apid=cursos-45
MÉS IOGA PER A MENUTS I FAMILIES
Continua el cicle infantil més zen del Botànic amb més propostes de ioga en família i sessions especials al voltant de les estacions.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=367
13 - 16 FEBRER. CICLE: DONES I CIÈNCIA AL BOTÀNIC
Xerrades, taula redona i projeccions. Encetem aquest cicle d'activitats per celebrar el Dia internacional de la xiqueta i la dona a la ciència. Entrada gratuïta, aforament limitat. 

AGENDA 2017

EXPOSICIONSFOTO-SÍNTESI

DIES: 26 GENER - 4 MARÇ 2018

Mostra col·lectiva de pintura i fotografia a càrrec de l'alumnat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Sala Hort de Tramoieres, entrada gratuïta. 

SABER

 

CICLE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICAHARMONIE ENSEMBLE

DIA: 18 FEBRER 2018 

Amb aquest agrupació de vent amb més de trenta anys de trajectòria enceten els Concerts d'Hivern de l'Aula de Música de la UV al Botànic. Entrada gratuïta, aforament limitat. 

SABER

 

CURSOSPLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

DIES: 19 FEBRER - 1 MARÇ 2018            

Un curs per a aprendre a conrear-les a casa i gaudir de les seues propietats tot l´any, amb el Gabinet de Didàctica del Botànic. 

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSIOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

DIA: 25 FEBRER 2018

Continuem amb el cicle infantil més zen del Botànic amb una sessió especial de ioga en família. Connectareu amb la natura mentre practiqueu exercici de forma saludable!

SABER

 

LA PLANTA DEL MES

MARFULL, LLORER BORD
Tot i ser inconfusible, Plini li va donar a aquest arbust mediterrani el nom de...

L
M
M
J
V
S
D
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

TE RECOMANEM