EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CURSOS
CUINANT LLEGUMS

TALLER TEÒRIC-PRÀCTIC

DIA: 14 FEBRER 2016

MATRÍCULA: 15 GENER - 10 FEBRER 2016

PROFESSORA: Emanuela Gornati. Xef i nutricionista al restaurant Miobio.
LLOC: Laboratori docent
HORARI: Diumenge d’11h a 16:30h amb una pausa per degustar els plats que haurem preparat al llarg del matí. 
PREU: 35€ 
DIRIGIT A: Tot tipus de públic interessat en la gastronomia, la cuina i la nutrició. 
RECOMANACIONS: porta un davantal si no vols embrutar-te i alguna cosa per menjar, en cas que no tingues prou amb la degustació.

DESCRIPCIÓ

Dins del cicle de cursos d’hivern De la planta al plat, us presentem aquesta nutritiva proposta. Perquè un curs de llegums? La FAO ha declarat 2016 com l’Any Internacional dels Llegums amb la fi de divulgar el seu consum i els beneficis nutricionals i ambientals. I és que menjar llegums ens aporta gran quantitat de proteïnes i ens permet reduir el consum de carn, i a més són plantes fixadores de nitrogen la qual cosa millora la qualitat del sòl.

T’agraden els llegums? Vols aprendre formes alternatives de prepara-les? Com fer per millorar les digestions quan hem menjat un plat de calent? No dubtes en inscriure’t a aquest taller impartit per Emanuela Gornati, nutricionista i xef de Miobioun espai integral per a la degustació i divulgació de tot allò relacionat amb l'alimentació i la vida ecològica i saludable.

En aquest curs aprendràs a preparar quatre receptes innovadores amb llegums que t’obriran un munt de possibilitats i després de menjar-nos-ho tot, recopilarem la informació que Emanuela donarà durant la preparació de cada plat, perquè no se’ns oblide res.

A més, en aquest article d'Emanuela per a la nostra revista espores.org, trobaràs alguns exemples de tot el que ens ensenyarà durant el curs. Inscriu-te al taller i ompli la cistella de la compra de llenties, fesols, pèsols i cigrons!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

MÉS INFORMACIÓ

RESTAURANT MIOBIO 
FAO-ANY DE LES LLEGUMS

MENÚ DEL CURS

- Bruschetta amb paté de fesols blancss al romaní
- Farinata amb farina de cigrons
- Ceviche de azuky i algues dolça
- Burgher de llenties amb sojanesa
- Temphe cruixent amb salsa de cacauet
- Mouse de xocolate al perfum de taronja