EDUCACIÓ | Agenda
GABINET DE DIDÀCTICA

CONTACTE

Telf. 96 315 68 18 / 315 68 05
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es


SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

EQUIP


Responsable:

Mª José Carrau

maria.j.carrau@uv.es


Tècnics:

Pepa Rey

josefa.rey@uv.es

Olga Ibáñez

olga.ibanez@uv.es

Andreu Gómez andreu.gomez@uv.es

CUINA AL BOTÀNIC! TALLER DE JUNY PER A XIQUETS

CINC MENJARS AL DIA

CONSULTA ACÍ TOTS ELS TALLERS D'ESTIU A JUNY I JULIOL

DIES: 26 - 30 JUNY 2017

HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l'horari mitjançant els serveis extras.
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 95€ tota la setmana. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)
NOTA: Cal que els xiquets i les xiquetes porten un davantal a més d'una carmanyola per emportar-se una mostra del que han cuinat.

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Un estiu més us esperem al Jardí amb "Cuina al Botànic" el nostre taller per a petits xefs, on realitzar divertides receptes mentre aprenem les regles bàsiques de la nutrició, la conservació dels aliments, la higiene o les tècniques culinàries més importants. Enguany ens centrarem en els cinc àpats que cal fer al dia! Aprendrem a programar i elaborar receptes sanes i nutritives adients per a l'edat escolar.

Presentarem diverses propostes de plats i refrigeris per menjar a casa o fora d'ella, com l’esmorzar de l’escola o el berenar al parc. A més relacionarem cada ingredient necessari amb el seu nivell de la "piràmide alimentària" i amb les proporcions que han d'haver-hi en cada plat.

Les receptes que elaborarem a l’aula estan subjectes a condicions aptes per realitzar-les fora de les cuines, per tant els ingredients i els  instruments que hi utilitzarem són senzills i adaptats perquè els puguen manipular els xiquets i les xiquetes sense risc. Alguns exemples són: elaboració de masses, pelar verdures i fruites, tallar, batre, presentar al plat, etc. (en cas de cocció—forn o microones—, la realitzaran els monitors.)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

validxhtml validcss