CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS

ILLUSTRACIENCIA 6

DIES: 29 JUNY - 1 SETEMBRE 2019

Exposició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Natura. Estufa Freda, accés lliure amb l'entrada al Jardí.

+ saber més

LES PLANTES DEL PARC NATURAL DEL TÚRIA

DIES: 1 AGOST - 29 SETEMBRE 2019

Exposició fotogràfica sobre les plantes endèmiques, rares i amenaçades que podem trobar a aquest espai natural valencià de gran valor ecològic. Del fotògraf José Quiles i el biòleg Aurelio Peña. Entrada lliure. 

+ saber més

BADLANDS

DIA: 23 AGOST 2019

Més concerts de Sons al Botànic 2019 amb Badlands. Una agrupació valenciana que posarà el toc més folk al nostre cicle d'aústics a l'aire lliure. Entrades ja disponibles.

+ saber més

SENIOR I EL COR BRUTAL

DIA: 13 SETEMBRE 2019

Últim concert de Sons al Botànic 2019, el nostre cicle d'acústics a l'aire lliure, amb aquesta banda tan nostra que en aquesta ocasió ens portarà un concert únic, en format duo, que han batejat com Vodevil de poble. Entrades ja disponibles.

+ saber més

EXCURSIÓ 6. VILAFRANCA, LA RAMBLA SELLUMBRES I LA PALOMITA 

DIA: 21 SETEMBRE 2019

Envoltats de frescor i biodiversitat recorrerem aquest entorn incomparable de l'Alt Maestrat, entre Castelló i Terol, que guarda nombrosos tresors botànics.

Inscripcions fins a: 18 Setembre 2019
+ saber més

VISITES GUIADES GRATUÏTES 

DIA: 29 SETEMBRE 2019

Tornar a la rutina després de les vacances serà molt més fàcil, si contactes amb la natura i participes dels nostres un itineraris guiats pel Gabinet de Didàctica del Jardí. Tots els últims diumenges de mes amb l'entrada al Jardí.

+ saber més

EXCURSIÓ 7. EL BARRANC DEL CINT I EL PÉNJAMO

DIA: 20 OCTUBRE 2019

Viatgem a la Serra de Mariola, fins a aquest paratge natural alcoià tan aclaparador. Caminarem pels seus impressionants congostos i descobrirem la rica i variada vegetació que els caracteritza.

+ saber més

EXCURSIÓ 8. BARRANCO DEL AGUA I CASTILLO DE JALANCE

DIA: 10 NOVEMBRE 2019

Acompanya'ns en aquesta ruta circular tan interessant des del punt de vista geològic i biològic que comença i acaba a Jalance, terra d'aigua i abruptes relleus, amb el seu castell sempre vigilant.

+ saber més

EXCURSIÓ 9. EL LITORAL DE LA SERRA D’IRTA

DIA: 30 NOVEMBRE 2019

Ens acomiadem del cicle 'De Ruta amb el Botànic' amb aquesta eixida per una de les poques zones de costa verge que encara queden al nostre territori. Un espai natural protegit excepcional que trobarem entre Alcossebre i Peníscola. 

+ saber més

ANTERIORS 2019

validxhtml validcss