CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS

MICRORESERVES DES DE L’AIRE

DIA: 17 OCTUBRE 2019 - 12 GENER 2020

A través d’imatges realitzades amb drons, aquesta mostra fotogràfica ens convida a redescobrir el nostre patrimoni botànic a vista d'ocell. Una altra perspectiva que ens permetrà contextualitzar geogràfica i biològicament aquesta xarxa de microespais naturals protegits. Projecte emmarcat al 25 aniversari de la creació de la figura de Microreserves de Flora Valenciana.

+ saber més

PROTEGIDA FLORA

DIA: 17 OCTUBRE 2019 - 12 GENER 2020

Què és una microreserva de flora? Quin tipus de plantes protegeix? Quantes n'hi han al nostre territori? Quin paper tenen els botànics? Amb aquesta mostra us desvetlarem tot el que hi ha darrere d'aquests microespais de natura. Un projecte emmarcat al 25 aniversari de la creació de la figura de Microreserves de Flora Valenciana.

+ saber més

PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

DIES: 19 NOVEMBRE - 3 DESEMBRE 2019        

Un curs per a aprendre a conrear-les a casa i gaudir de les seues propietats tot l´any, amb el Gabinet de Didàctica del Botànic. 

Inscripcions fins a: 18 Novembre 2019
+ saber més

CONSERVACIÓ DE FLORA: PER QUÈ, QUI I COM

DIA: 21 NOVEMBRE 2019

Xarrada divulgativa a càrrec del botànic i director del Jardí, Jaime Güemes, amb motiu de la 'Setmana de la ciència'. Entrada lliure, aforament limitat.

+ saber més

CAVES VALENCIANS 

DIES: 22 - 23 NOVEMBRE 2019

Catarem i aprendrem a maridar els nostres vins espumosos amb formatges, mentres fem un recorregut botànic i agronòmic des de la planta fins a la copa. Tot de la mà de l'enòleg, mestre cavista i sommelier, José Tomás Acosta.

Inscripcions fins a: Ahir, 20 Novembre 2019
+ saber més

CONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS

DIA: 23 NOVEMBRE 2019

És el torn dels xiquets i xiquetes al nostre cicle Jazz Climàtic! Un espectacle creat per Sedajazz per acostar-los als ritmes musicals del jazz, swing, salsa o bossa nova.  

+ saber més

IOGA EN FAMÍLIA AL BOTÀNIC

DIA: 24 NOVEMBRE 2019

Grans i menuts podran connectar junts amb la natura al nostre Jardí, mentre practiquen exercici de forma saludable.

+ saber més

JORNADA DE PORTES OBERTES PEL DIA DE LA CIÈNCIA

DIA: 24 NOVEMBRE 2019

Entrada lliure al Botànic per celebrar la setmana de la ciència i visites guiades gratuïtes per a públic general i per a famílies. 

+ saber més

IDENTIFICACIÓ I RECOL·LECCIÓ DE BOLETS

DIES: 29 - 30 NOVEMBRE 2019

Per fi podreu eixir al camp a recol·lectar fongs sense por d'equivocar-vos d'espècie amb aquest taller pràctic d'identificació. Eixirem al camp amb el biòleg José Fajardo.

Inscripcions fins a: 27 Novembre 2019
+ saber més

EXCURSIÓ 9. EL LITORAL DE LA SERRA D’IRTA

DIA: 30 NOVEMBRE 2019

Ens acomiadem del cicle 'De Ruta amb el Botànic' amb aquesta eixida per una de les poques zones de costa verge que encara queden al nostre territori. Un espai natural protegit excepcional que trobarem entre Alcossebre i Peníscola. 

Inscripcions fins a: 27 Novembre 2019
+ saber més

JORNADA DE FOTOGRAFIA DE NATURA

DIA: 30 NOVEMBRE 2019

Torna la fotografia de natura al Botànic de la mà de Foro Valencia Foto. En aquesta ocasió podrem gaudir d'una masterclass amb Jesús M. García Flores, que ens parlarà de tècniques de revelat i processament aplicat a la teoria del color. Entrada gratuïta, aforament limitat.

+ saber més

CONCURS: PINTA'NS DE NADAL

DIES: 30 NOVEMBRE - 1 DESEMBRE 2019

Tercera edició del nostre concurs nadalenc de dibuix infantil al Botànic, per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. El dibuix guanyador serà la imatge de la felicitació nadalenca d'enguany del Jardí, entre altres premis.

+ saber més

CONCERT: ALES CESARINI & PAYOH SOULREBEL

DIA: 14 DESEMBRE 2019

Més Jazz Climàtic, el nostre cicle de jazz d'enguany que volem dedicar simbòlicament al Canvi Climàtic! Gaudirem amb Dandelion, la nova proposta d'aquesta formació. Una mirada a les diferents formes d’entendre la música amb el fil conductor de la veu de Payoh i l’experiència d’Ales amb la world músic.

+ saber més

FARMÀCIA NATURAL

DIES: 14 - 28 GENER 2020

Aprendrem a prevenir i combatre les malalties més comuns dels nostre dia a dia mitjançant les plantes.

Inscripcions fins a: 13 Gener 2020
+ saber més

ANTERIORS 2019

validxhtml validcss