CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

POR LAS RAMAS. MANUEL SÁEZ

CATÀLEG D'EXPOSICIÓ

Autor: Jardí Botànic de la Universitat de València
Textos: Carlos Marzal, Jaime Güemes i Eva Pastor
Col·lecció: Catàleg d’exposició
Editor: Universitat de València
Llengua: valencià, castellà i anglès
ISBN: 978-84-9133-072-1
Any: 2017
Pàg.: 120

DESCRIPCIÓ

Catàleg de la mostra Por las Ramas amb l'obra de Manuel Sáez, exposada a la Sala Estufa Freda del Jardí Botànic de la Universitat de València del 25 de maig al 24 de setembre de 2017. Impactants abstraccions del pintor valencià que beuen de la seua llarga i estreta relació amb el Jardí, una autèntica història d'amor botanitzada. 

Més de 20 elements inanimats que cobren vida al paper mitjançant colors vibrants, precisió i una trama imperceptible a manera de tapís sensorial, que aconsegueix connectar les obres entre si i enganxar a l'espectador. Fragments de plantes, paisatges i objectes que cobren un altre significat i que ens parlen de moments seductors amb perfectes jocs de llums i ombres, que sense adonar-nos ens portaran de viatge per les branques del Botànic. 

El catàleg arreplega les diferents peces pictòriques que formen part de l'exposició, a més del text del comissari Jaime Güemes, Conservador del Jardí Botànic, una entrevista a Manuel Sáez a càrrec d'Eva Pastor, Responsable del Gabinet de Cultura i Comunicació de l'espai, i un poema homenatge a l'artista del reconegut poeta Carlos Marzal.

VENDA ONLINE

Publicacions de la Universitat de València

MÉS INFORMACIÓ

Taquilla del Jardí Botànic

validxhtml validcss