CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
BIG BAND TALLER SEDAJAZZ

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 12 DESEMBRE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 28 novembre de 10 a 19h) 2º Sessió addicional a les 21h! Preguntar en taquilla

Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic! Un homenatge a l’any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l’art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l’energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s’instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

CONCERT DEL 12 DE DESEMBRE. LLUM I CONEIXEMENT
BIG BAND TALLER SEDAJAZZ. Rosana Diaz, Juanito Saus, Clara Juan, Juanjo Martin, Ivan Miño, Sergio Garcia, Rafa llopis, Marco Perez, Vicente Tormo, Lucia Bisquert, Isabel Amoros, Vicent Boix, Joan Tamarit, Teresa Nuñez , Javi Perez, Guillermo Soler
Queda molt pedant si diem que l’educació és la llum que guia la societat? Però de segur que és l’eina que fa possible qualsevol progrés o avanç. La Big Band del Taller de Sedajazz és el punt de trobada de joves estudiants de Jazz interessats en aprendre i en deixar que el raig de tot allò que els queda per descobrir il·lumine la seua ànsia de coneixement. La banda nasqué al 2009 com a conseqüència de la intensa activitat del col·lectiu de músics Sedajazz i ja s’ha presentat en importants escenaris valencians. Un homenatge al so de les grans orquestres del Swing que adquireix tot l’esplendor quan les xicotetes llums de personalitat pròpia que el composen es troben per il·luminar conjuntament. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL GRUP:
Big Band Taller de Sedajazz
Vídeo Big Band del Taller de Sedajazz

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE COMPLET:

validxhtml validcss