CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
EL BLUES GERMAICANO DE LUDWIG MANHATTAN

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 24 OCTUBRE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 10 d'octubre de 10 a 19h)

Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic! Un homenatge a l’any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l’art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l’energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s’instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

CONCERT DEL 24 D'OCTUBRE. CONTAMINACIÓN LUMÍNICA
EL BLUES GERMAICANO DE LUDWIG MANHATTAN: Mike Mckoy - Matt Baker - Voro García - Toni Belenguer

Hi ha una contaminació que no és, per exemple, l’excessiva llum que fa que les ciutats semblen de nit un espectacle de circ. Pot la llum de la narrativa contaminar el Jazz? I a l’inrevés? En aquest fascinant projecte descobrirem una obra original i inèdita que integra música i relat i on una no té sentit sense l’altre. Ludwig Manhattan és un personatge de ficció creat per l’actor, lingüista i músic Mike Mckoy, i en la seua aventura musicada es descriu un viatge a la felicitat i l’autosuficiència atorgada per la majoria d’edat. Una faula moderna cantada en clau de Blues per aquest cantant i guitarrista de mare alemanya i pare jamaicà, amb un acompanyament de luxe, el serpenteant trombó de Toni Belenguer, la trompeta electritzant de Voro García i les magnífiques melodies de Matt Baker al piano i contrabaix.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL
www.ludwigmanhattan.com
Escoltar Blues Germanaico

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE COMPLET:

validxhtml validcss