CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
REIL·LUMINAR A LOU BENNETT

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 23 MAIG 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 9 de maig de 10 a 21h)

Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic! Un homenatge a l’any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l’art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l’energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s’instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

CONCERT DEL 23 DE MAIG. REIL·LUMINAR A LOU BENNETT
Prototype. Miquel Casany, Sergio Albentosa, Felipe Cucciardi
De vegades els anys o la falta de documents, donat que al passat no contaven amb els mitjans actuals, deixen a un artista reposant en un espai ombrívol. Aquest trio vol retre homenatge a l’organista de Jazz afroamericà Lou Bennet, que nasqué als anys 20 i es convertí en una vertadera estrela al panorama jazzístic del París dels 60. Per reil·luminar el seu estil, amb composicions que marcaren un punt d’inflexió en el desenvolupament de la història del Jazz, ha calgut un treball d’investigació i transcripció del repertori, ja que no hi havia material escrit disponible. Un repertori basat principalment en el grup que va formar amb el bateria de Miles Davis, Kenny Clarke, i els mítics guitarristes René Thomas o Jimmy Gourley, amb alguns temes clàssics del Hard-bop banyats pel millor so del Hammond. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL GRUP:
Facebook Prototype

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE COMPLET:

validxhtml validcss