CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
TAULA RODONA: L'ESTAT DE L'HORTA I L'AGRICULTURA VALENCIANA. ECOLOGIA, PARTICIPACIÓ I SOSTENIBILITAT

CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2014

DIA: DIJOUS, 12 JUNY 2014

Auditori Joan Plaça del Botànic, 19h.
Entrada lliure i aforament limitat

Clausurem el Cicle de conferències del Botànic 2014, que enguany forma part de la campanya anual d'activitats El valor de les llavors Xerrades temàtiques per a reivindicar el paper dels sements a la ciència, l'agricultura, l'etnologia i l'activisme.

MODERADOR: Joan Romero, Catedràtic de geografia humana a la UV  
PARTICIPEN: Vicent Sales, president de la Fundació Assut, Sergi Escribano, coordinador de la Cátedra Tierra Ciudadana de la UPV i Membre de Plataforma per la Sobirania Alimentaria, i Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot i professor de periodisme a la UV

En aquesta taula participen  representants d’entitats locals implicades en l’estudi i la defensa de l’Horta valenciana, i parlaran dels seus projectes i altres iniciatives en el marc de l’activitat agrícola valenciana i la seua posada en valor. A més, analitzaran  l’estat actual de l’Hort, i els nous reptes i amenaces als que s’enfronta l’agricultura ecològica i tradicional a les nostres terres. 

Joan Romero és catedràtic de Geografia Humana en la UV i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), que va dirigir fins a gener de 2008. Durant els últims anys ha centrat la seua activitat docent i investigadora en el camp de la Geografia Política, Polítiques Públiques, Estructura de l'Estat i Noves formes de Gobernança territorial a Espanya i a Europa. Entre les seues publicacions destaquen Geografía Humana. Procesos, riesgos e incertidumbres en un mundo globalizado (2004) (2007 segona edició), Las otras geografías (2006 i 2012), aquest últim al costat del professor Joan Nogué, i L'Horta de València. Un paisatge cultural amb futur incert (2012) amb Miquel Francés.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss