CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
LA CARA OCULTA DEL SISTEMA ALIMENTARI. QUÈ PODEM FER I QUINES ALTERNATIVES TENIM?

CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2014

DIA: DIMECRES, 11 JUNY 2014

XERRADA EN VALENCIÀ
Auditori Joan Plaça del Botànic, 19h.
Entrada lliure i aforament limitat

Continuem amb el Cicle de conferències del Botànic 2014, que enguany forma part de la campanya anual d'activitats El valor de les llavors.  Xerrades temàtiques per a reivindicar el paper dels sements a la ciència, l'agricultura, l'etnologia i l'activisme.

ESTHER VIVAS
Periodista i investigadora en polítiques agrícoles i alimentàries

RESUM DE LA CONFERÈNCIA
El sistema agrícola i alimentari no funciona. Vivim en un món que condemna milions de persones a la fam mentre diàriament es llencen tones de menjar, que fa desaparèixer la pagesia de les nostres terres, que acaba amb la diversitat agrícola i que, a més, ens posa malalts. Què podem fer? Cal destapar el cantó fosc de l'actual model de producció, distribució i consum d'aliments, i plantejar alternatives en el marc de la sobirania alimentària i el consum crític. 

Esther Vivas és periodista i investigadora en polítiques agrícoles i alimentàries, i ha publicat diferents llibres sobre aquestes temàtiques. Entre d’altres títols, és coautora del llibre Supermercados, no gracias (Icaria ed., 2007), Del campo al plato (Icaria ed., 2009) i recentment ha publicat Sense por (Icaria ed., 2013), on conversa amb Teresa Forcades.
www.esthervivas.com 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss