CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
LA CIUTAT I EL RETORN A LA CONSCIÈNCIA LOCAL

CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2014

DIA: DIMECRES, 4 JUNY 2014

Auditori Joan Plaça del Botànic, 19h.
Entrada lliure i aforament limitat

Continuem amb el Cicle de conferències del Botànic 2014, que enguany forma part de la campanya anual d'activitats El valor de les llavors Xerrades temàtiques per a reivindicar el paper dels sements a la ciència, l'agricultura, l'etnologia i l'activisme.

JOSÉ FARIÑA
Catedràtic d’urbanisme i ordenació del territori a la UPM

Ens enfrontem a un repte, enfocar les nostres ciutats cap a la recuperació de la consciència local sense caure en l’abandó d’una consciència planetària o global, rescatant les lògiques culturals pròpies del nostres context sense aplegar a l’estancament o la regressió. Tornar a l’agricultura de proximitat, entendre els ecosistemes que envolten les nostres ciutats, i proposar noves formes de governança resultants de l’evolució en la relació entre ciutadans. Aquest deu ser el futur de les nostres ciutats. 

José Fariña és Doctor en Arquitectura, Llicenciat en Dret, Catedràtic d'Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPM, i expert en Disseny Urbà Sostenible de la Unió Europea i del Govern d'Espanya. A més és director de les revistes Urban i Cuadernos de Investigación Urbanística, i autor del blog www.elblogdefarina.blogspot.com

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss