CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019

INCUBARTE


DEL 22 DE NOVEMBRE de 2013 AL 12 DE GENER DE 2014

SALA D'EXPOSICIONS. ENTRADA GRATUÏTA 
Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 20h

L'art inunda un any més el centre històric de València amb la VI edició d’INCUBARTE, Festival d’Art Independent que tindrà lloc del 21 al 24 de novembre en diferents espais expositius de la Ciutat Vella com el Jardí Botànic, l'Institut Francés, el Centre del Carme i el MuVIM, d'entre altres. 

Una iniciativa de caràcter cultural que reuneix les últimes tendències artístiques en pintura, escultura, instal·lació, fotografia i videoart, a través de les innovadores propostes dels 175 artistes nacionals i internacionals que participen en aquesta edició. A més, enguany comptarà amb un espai especial dedicat al Street Art mitjançant la creació d’una pintura mural en directe on participaran una sèrie d’artistes convidats.

Emmarcada als quatre dies del festival, el Jardí Botànic inaugurarà la seua secció expositiva inspirada en la natura el pròxim divendres 22 de novembre, la qual podreu visitar al Jardí fins al pròxim 12 de gener de 2014. Les obres exposades seran avaluades durant l'esdeveniment per un jurat format per galeristes, crítics i professionals de l'art, així com l'equip curatorial del festival. El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 23 de novembre a les 22h al Centre del Carme.

INCUBARTE, un espai públic i gratuït on a més de les exposicions podreu gaudir de diferents curtmetratges i performances al llarg de tot l'itinierari artístic que conformen els diferents espais expositius participants. Un punt de trobada entre artistes, públic i galeristes per promocionar l’art contemporani a nivell local i internacional on vos convidem a participar.

Més informació a: www.incubarte.org

DESCARREGAR EL PROGRAMA DEL FESTIVAL


FESTIVAL INCUBARTE 2013

validxhtml validcss