CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019

L'HORTA DE VALÈNCIA


LA UNIVERSITAT I ELS SEUS ENTORNS NATURALS

DEL 15 D'OCTUBRE AL 3 DE NOVEMBRE DE 2013

SALA D'EXPOSICIONS. ENTRADA GRATUÏTA
Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 20h

El Botànic acull “La Universitat de València i els seus entorns naturals: L'Horta de València”, una exposició itinerant del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial per apropar-nos a aquest gran paisatge singular que forma part de la cultura i la tradició valencianes.

La comarca de L'Horta de València, la més poblada i densa de totes les comarques valencianes, està composta per 44 municipis on viuen més d'un milió i mitjà d'habitants. Un espai amb una llarga història de tradició hortícola que ha experimentat al llarg de les últimes dècades un intens desenvolupament urbà que ha acabat afectant de manera important al nombre d'hectàrees conreades.

A través de la mostra podrem aprofundir en aquesta complexa relació horta-ciutat, que encara que en ocasions ha pogut ser harmoniosa i d'interdependència es caracteritza sobretot pel conflicte i la depredació de les forces econòmiques urbanes en contra de l'horta. A més, s'aborden altres temes com l'educació ambiental, la biodiversitat, la geografia humana i la física, i la història.

Una iniciativa que forma part del projecte de divulgació que s'està realitzant des del Vicerectorat entorn dels espais naturals de referència que es troben a l'àrea d'influència de la ciutat de València, mitjançant diferents exposicions temàtiques i de caràcter itinerant que pretenen sensibilitzar al públic davant la gran riquesa natural i cultural que envolta el nostre paisatge.

Podreu visitar-la a la sala d'exposicions del Botànic fins al proper 3 de novembre.

Més informació:
projeccio.uv.es

validxhtml validcss