CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PIELES

MOSTRA FOTOGRÀFICA DE JUAN MUGURUZA


DEL 28 DE JUNY AL 16 DE SETEMBRE DE 2012. JARDÍ EXTERIOR

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB L'ENTRADA DEL BOTÀNIC

Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 21h

El Botànic acull l’exposició Pieles, amb fotografies de Juan Muguruza, per tenir l’epidermis dels arbres més a prop que mai.

Del 28 de juny al 19 de setembre es podran visitar al Jardí exterior les 44 imatges de gran format que componen aquesta mostra i que revelen les singularitats de les escorces d’exemplars arboris tan variats com bedolls, acàcies, oliveres, eucaliptus, pins o fajos. Una bellesa en la que l’ull a penes repara, fruit de les investigacions del fotògraf sobre la representació artística i la seua curiositat per l’entorn natural.

Segons paraules del propi artista, “aquesta representació de treballs ha suposat una tornada a la comunicació amb els espectadors i el meu retorn al contacte amb el públic, donat que durant una llarga etapa no havia trobat un vehicle d’interès tan atractiu per expressar-me”. I és que Juan Muguruza s’ha dedicat des de sempre al món de la fotografia, no solament des del punt de vista comercial sinó també divulgatiu i científic.

Com diu l’escultor Rafael Trénor, “la presència d’aquestes fotografies al bell mig del arbres i la visió ampliada de les seues escorces, enriquirà per uns dies la panoràmica dels seus visitants sense alterar la bellesa natural del Jardí Botànic”.

La mostra, que es va estrenar aquesta primavera al Real Jardí Botànic de Madrid (CSIC), vestirà amb les seues Pieles el corredor principal del Botànic de la Universitat de València  durant tot l'estiu. Una activitat gratuïta inclosa amb l'entrada del Jardí que vos convidem a descobrir.

Más información:

www.juanmuguruza.com


EXPOSICIÓ "PIELES"

validxhtml validcss