CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
SEDAJAZZ LATIN ENSENBLE

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 15 Desembre 2012

ENTRADES ESGOTADES

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (A la taquilla del Jardí, des del dissabte 1 de desembre de 10 a 20h)

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. 

CONCERT DEL 15 DE DESEMBRE, ENERGIA CREATIVA.  SEDAJAZZ LATIN ENSEMBLE

Tot i els grans estudis sobre energies, creguem que encara no s’ha definit ben bé quina és aquella força que envaeix qualsevol persona que se sent inspirada i no pot deixar d’escriure, pintar, esculpir, compondre... Nosaltres l’hem anomenada Energia Creativa, i vos en volem portar una mostra en aquest concert on s’interpretaran les vuit composicions seleccionades al concurs que hem convocat sota el títol Jazz, energia i sinèrgia, inspirades en la mateixa temàtica del cicle i adaptades al format Latin Jazz ensemble.

"L'Any de l’Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l’accés, en tots els àmbits, a l’eficiència energètica i l’energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d’aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s’han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l’energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE

validxhtml validcss