CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
BERTRAND KIENTZ QUARTET & TXETXE FOLCH

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 28 abril 2012

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 14 d'abril de 10 a 20h)

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. 

 

"L'Any de l’Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l’accés, en tots els àmbits, a l’eficiència energètica i l’energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d’aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s’han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l’energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!

CONCERT DEL 28 D'ABRIL, ENERGIA SOLAR.  BERTRAND KIENTZ QUARTET & TXETXE FOLCH 

Que l’astre rei puga, a més de tots els altres beneficis que ens aporta, abastir-nos d’energia infinita i no contaminant, és la millor de les notícies. El grup que ens acompanya inspira el seu espectacle "SOLAR PERFORMANCE" en aquesta energia neta i revitalitzant. Una proposta sorprenent, creativa, divertida i emotiva, on s’uneixen a la música el teatre i el mim. Un raig de llum dintre del cicle.

Txetxe Folch serà l’encarregada de aportar el toc humorístic i creatiu com a presentadora absurdo-còmica de l’espectacle, acompanyant-nos al llarg d’aquest viatge de fusió artística on els músics seran actors i els actors seran músics.

Components:

Txetxe Folch. Actriu-presentadora lluminosa

Toni Belenguer. Trombó brillant

Bertrand Kientz. Guitarra claro-oscura

Ales Cesarini. Contrabaix atòmic

Pere Munera. Bateria solar

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss