CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VICENT MACIAN QUARTET

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 31 març 2012

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 17 de març de 10 a 19h)

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. 

 

"L'Any de l’Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l’accés, en tots els àmbits, a l’eficiència energètica i l’energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d’aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s’han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l’energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!

CONCERT DEL 31 DE MARÇ, ENERGIA GEOTÈRMICA.  VICENT MACIAN QUARTET  

El saxo de Vicent Macian és avantguardista, es renova constantment, tant en la composició com en la forma d’interpretar. Amb la seua força, el timbre, més fosc i redó, i l’enganyosa facilitat amb que crea, aconsegueix Jazz contemporani al roig viu. BAM! és el seu primer disc, amb una energia d’elevades temperatures semblant a la geotèrmica, nodrida de la calor de l’interior de la terra. En aquest cas però, només cal que patim per un tipus de contaminació col·lateral, la dels nostres oits amb la bona música.

Components de Vicent Macian Quartet:

Vicent Macián, Alessandro Cesarini, Vicente Espi, Alberto Palau.

Més informació a:

www.myspace.com/vicentemacian

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss