CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITES GUIADES GRATUÏTES

Dia: 18 desembre

L'ÚLTIM DIUMENGE DE CADA MES

A partir d’ara no ens costarà res dir que coneguem bé eixe espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València, perquè cada últim diumenge de mes ens podrem afegir a les visites guiades gratuïtes que sortiran de la porta a les 11 i a les 12h. Amb motiu de la festa de Nadal, traslladem la visita del dia 25 al dia 18 de desembre, ja el que el dia de nadal el Jardí romandrà tancat.

La proposta pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.

INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:

Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.

validxhtml validcss