CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
TOTES LES CARES DEL BOSC

JORNADA DE PORTES OBERTES AL CEACV


Dia: 23 octubre 2011

ENTRADA LLIURE

Si vols gaudir de la natura i aprendre més coses sobre els boscos, et convidem el pròxim diumenge 23 d'octubre a la jornada "Totes les cares del bosc" que organitza el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV). A la Marjal del Moro, en Sagunt, podreu participar durant tot el matí en diferents activitats pensades per a tots els públics: visites guiades, exposicions, tallers de plantació, concursos, contacontes i una fira informativa on participaran diferents entitats relacionades amb la gestió, la conservació o l'ús i aprofitament dels boscos, com ara el Jardí Botànic de la Universitat de València.

Una jornada on es parlarà, entre altres coses, sobre els projectes de repoblació i investigació forestal que s'estan duent a terme a la nostra Comunitat, la importància de les abelles en la polinització de la flora als boscos o el treball tan essencial que desenvolupen els bombers forestals protegint-los front als incendis. A més, a l'estand del Jardí Botànic, podreu "Parlar pels boscos" mitjançant el nostre arbre missatger o participar al concurs de dibuix "Imagina el teu bosc ideal" (per a xiquets fins a 14 anys) amb un munt de sorpreses per als que s'animen a participar.

Tota una experiència en plena natura per aprendre en familia els valors dels boscos i la necessitat de conservar-los.

RESUM DE LA JORNADA

Malgrat la pluja, un gran nombre de visitants es va acostar el diumenge passat 23 d'octubre a les instal·lacions del CEACV, per a celebrar l'Any Internacional dels boscos. Una jornada durant la qual gaudiren coneixent i aprenent les diferents facetes i valors de boscos, gràcies a la col·laboració de nombroses institucions com el Jardí Botànic, el CEAM, Avinença, la SEU/Birdlife, el CIEF o els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana d'entre altres. A través del seu punt d'informació, el Botànic va lliurar diferents materials informatius sobre els boscos ibèrics i els parcs naturals que conserven i protegeixen aquestes formacions boscoses en la nostra Comunitat. També, organitzà dos iniciatives que van tindre molt bona acollida:

   PARLA PELS BOSCOS 

    Què dirien els boscos si pogueren parlar? Quin és el teu desig pels boscos?...

    + saber més

  IMAGINA EL TEU BOSC IDEAL

    Consulta els guanyadors del nostre concurs de dibuix per a xiquets...

    + saber més

Gràcies a tots per la vostra participació!

validxhtml validcss