CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VOLUNTARIAT EN FLORA AMENAÇADA

JORNADA AL PARC NATURAL DE LA POBLA DE SANT MIQUEL 

Dia: 12 Novembre 2011

Des del Jardí Botànic vos convidem a participar al mes de novembre en aquesta jornada de voluntariat que tindrà lloc al Parc Natural de la Pobla de San Miquel. Un parc que s'assenta a la part més abrupta del Racó d'Ademús, sota els contraforts occidentals de la serra de Javalambre, on l'escassa pressió antròpica i una adequada gestió municipal han propiciat l'alt nivell de conservació del seu patrimoni natural. Destaquem les magnífiques masses arbòries de pinedes, savinars i carrascals, principalment, i la presència d'hàbitats prioritaris i una gran varietat d'endemismes ibero-llevantins, que l'han portat a constituir-se com a LIC (Lloc d'Interès Comunitari) i a tindre declarades ja 6 microreserves de flora.

Amb aquesta jornada es pretén organitzar un grup de voluntaris implicats en la conservació de la flora amenaçada mitjançant el seguiment a llarg termini dels nuclis poblacionals d'una determinada espècie. L'activitat està dirigida a qualsevol persona interessada a la flora, la seua conservació, estudi  i divulgació, tant per estudiants de biologia, ciències ambientals i altres estudis relacionats, com per tècnics en medi ambient o aficionats.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

La jornada és gratuïta (dinar no inclòs) i les places són limitades. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a voluntariado.flora@gmail.com o cridar al Jardí Botànic tel. 963156800

POTS DESCÀRREGAR ACÍ EL PROGRAMA DE LA JORNADA:

validxhtml validcss