CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
DE LA BOTÀNICA A LA COPA II: EL CAVA

ELABORACIÓ, TAST I MARIDATGE 


Professor: José Tomás Acosta
Enòleg, Mestre Cavista i Boteller


Dates: 25 i 26 de novembre

Primer dia de matrícula: 24 d'octubre

Lloc: Aula Cavanilles del Jardí Botànic

Horari: de 17 a 20h

Preu: 40€

Nombre màxim d’alumnes: 15

Dirigit a: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se o perfeccionar-se a la cata dels caves

El Jardí Botànic organitza una nova edició del curs "DE LA BOTÀNICA A LA COPA" on podràs aprender l'art de la viticultura i l'enologia al mateix temps. En aquesta ocasió  et convidem a aprofundir al món del cava, de la mà del enòleg, mestre cavista i boteller, José Tomás Acosta. Aquest magnífic vi escumós, del que sembla que només ens acordem en nadal, es caracteritza a més de per les seues bambolles, adquirides de forma natural en la mateixa botella, per la seua gran versatilitat a l'hora de combinar-ho amb diferents aliments, que el converteixen en un vi molt benvolgut en gastronomia per consumir durant tot l'any.

Així, el pròxim 25 i 26 de novembre podreu descobrir, a través d'aquest curs especialitzat, tots els secrets d'aquest excel·lent vi, com el cultiu de la vinya, el procés d'elaboració o els tipus de cava que existeixen però sobretot a catar-los per a apreciar amb més subtilesa els seus sabors i aromes. Per a allò, el nostre expert prepararà una estupenda selecció de caves que podreu degustar a cadascuna de les sessions, on a més s'oferirà un maridatge específic amb diferents formatges espanyols amb denominació d'origen.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

 

 

Cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció o per telèfon (96 315 68 06/24), tots els dies de 10 a 14 hores, o per correu electrònic indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:

validxhtml validcss