CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
CONÈIXER ALS ARBRES DEL NOSTRE PAISATGE

CURS D'ARBRES MONUMENTALS

Professors: Bernabé Moya, Jose Plumed, Isabel Queral, Jose Moya y Jose Manuel Alcañiz

Matrícula: 26 setembre al 19 octubre CURS SUSPÈS, DISCULPEU LES MOLESTIES


Dates: 22 D'OCTUBRE, jornada teòrica

5, 12, 19, I 26 DE NOVEMBRE, eixides pràctiques

Lloc: Sala Cavanilles del Jardí Botànic

Horari: de 9 a 14h la classe teòrica del primer dia i de 8.30 a 19h les eixides

Preu: 100€ (inclou el desplaçament en autobús a les eixides)

Fotografia del Barranc dels horts, Luis Calvente

Dirigit a: qualsevol tipus de públic que desitge profunditzar al camp dels arbres monumentals.


El Pi de la Bassa, la Savina La Juana, les oliveres mil·lenàries del maestrat…els coneixes? Aquests arbres emblemàtics ja siga per la seua edat, alçada o envergadura són tan sols alguns dels molts arbres monumentals que caracteritzen el paisatge natural de la Comunitat Valenciana i que tothom hauria de conèixer com si d'uns monuments més, en aquest cas naturals, es tractara. Perquè aquestes llegendes vives constitueixen un autèntic patrimoni natural, cultural i històric, que hem de valorar i conservar per a que perdure i continue sent un llegat del que puguen gaudir les futures generacions.

Per això, dins del programa d'activitats que el Jardí Botànic està desenvolupant per commemorar l'Any dels Boscos, vos animem a participar en “Conèixer els arbres del nostre paisatge”. Un curs de caràcter pràctic amb el que podreu visitar els boscos i paisatges del territori valencià que envolten els exemplars més excepcionals dels nostres arbres monumentals. Mitjançant una jornada teòrica i una sèrie d'eixides pràctiques, diferents especialistes en el camp de la botànica, l’agronomia i la comunicació ambiental vos aproparan a la biologia, història i problemàtica d’aquests magnífics éssers vius i així entendre millor la necessitat de la seua conservació.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

A partir del primer dia de matrícula cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el teu nom, cognoms, NIF i un telèfon de contacte.

 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Cursos, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA: 

validxhtml validcss