CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
LA DIVERSITAT DEL BOSC MEDITERRANI: Gestió i conservació

CONFERÈNCIES DEL BOTÀNIC 2011


Dia: Dimecres, 19 octubre 2011

Auditori Joan Plaça del Botànic, 19h


EDUARDO BIONDI

Catedràtic de Geobotànica i Ecologia del paisatge, i director del Jardí Botànic "Selva di Gallignano". Università Politecnica delle Marche (Ancona) 


VEURE CICLE COMPLET

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

PER AL PÚBLIC GENERAL

L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat

PER AL PROFESSORAT

L'assistència a aquest cicle de conferències és una activitat reconeguda com a curs de formació de professorat del CEFIRE (Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius) de la Comunitat Valenciana. La matrícula es pot realitzar a la web del CEFIRE de València des del 5 de setembre fins al 19 d'octubre.


PER ALS ESTUDIANTS UNIVERSITARIS

L'assistència al cicle complet de 12 conferències es pot convalidar per 2 crèdits de lliure elecció. Cal matricular-se des del 5 de setembre al 19 d'octubre amb la butlleta de inscripció que trobaràs a les dos primeres conferències.

També pots matricular-te per telèfon (96 315 68 00/06), o enviant un e-mail a cicbotanic@uv.es amb les següents dades: nom i cognoms, NIF, adreça postal completa i telèfon de contacte.

El preu per a obtenir els crèdits és de 35 €.

Una vegada rebeu la resposta, com a que esteu matriculats, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077 0009 91 3101820312.

Després cal fer arribar al Jardí una copia del justificant amb el vostre nom, per fax (96 315 68 26), correu ( Jardí Botànic-Conferències, C/Quart 80. 46008, València), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Es permeteixen dos faltes d'assistència com a màxim i fins a una tercera però amb justificant.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss