CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PALMERES PER A CREAR PAISATGE

CURS DE PAISATGISME

Professor: Paco Marco
Tècnic especialista en jardineria i espais forestals. President de l'Associació Espanyola de Jardineria Ecològica.

Matrícula: del 14 d'abril al 9 de maig

Dates: dimarts i dimecres; 10, 11, 17, 18, 24, 25 i 31 de maig, i  1 de juny

Lloc: Sala Cavanilles del Jardí Botànic

Horari: de 17 a 21h

Preu: 60€

Nombre màxim d’alumnes: 30

Dirigit a: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se al camp del paisatgisme.

Dins del programa d'activitats que el Jardí Botànic està desenvolupant per commemorar l'Any dels Boscos, vos presentem "Les Palmeres per a crear paisatge". Un curs de paisatgisme on podreu conèixer millor la vegetació de les nostres terres mitjançant un dels principals grups botànics d'interès ornamental, les palmeres, part fonamental del nostre paisatge i de la nostra memòria col·lectiva.

A la regió mediterrània occidental disposem d'una única espècie autòctona, el margalló (Chamaerops humilis)i encara que la suavitat del nostre clima permetria el cultiu de moltes més espècies que servirien per enriquir els nostres horts, parcs i jardins, la realitat és que només s'utilitzen unes poques que es repeteixen amb massa freqüència. Per això, l'objectiu d'aquest curs és, per un costat, donar a conèixer la nostra espècie autòctona per a protegir-la i difondre-la, i per altre augmentar el ventall d'espècies que es podrien incorporar als nostres paisatges rurals i urbans i que ens oferirien una major biodiversitat. 

Curs de classes teòriques i diferents eixides pràctiques  que serà impartit per Paco Marco, president de l'Associació Espanyola de Jardineria Ecològica. Una organització que va sorgir per donar a conèixer les ferramentes i els coneixements necessaris per a crear i mantindre els espais verds amb criteris ecològics i sostenibles.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:

A partir del primer dia de matrícula cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el teu nom, cognoms, NIF i un telèfon de contacte.

 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Cursos, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Més informació:

Associació Espanyola de Jardineria Ecològica

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA: 

validxhtml validcss