CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
EXCURSIÓ 4: ELS ESTANYS D'ALMENARA. REDUCTES DE BIODIVERSITAT A LA MARJAL (LA PLANA BAIXA)

DESCOBRINT EL PAIS

MARÇ-JUNY 2011

Organitza el Centre Excursionista de València

Dia: 15 Maig 2011

Primer dia de matrícula: 18 d'abril

Guia: Iván Merino

Guia botànic: Enric Amer

Preu: 26€

Inclou el desplaçament amb autobús i l'assegurança de viatge. Dinar a càrrec de cadascú, es podrà menjar al camp, a la platja o aprofitant la infraestructura hostalera de Casablanca  

Eixida: 8h Arribada: 19h

Ruta: Els estanys d’Almenara són un dels residus de la zona pantanosa que s’estenia  des de Xilxes fins a Sagunt. A més del seu valor mediambiental, els estanys contenen restes romanes. L’itinerari surt de l’antiga pedrera, voreja els estanys i puja primer a la Penya per a tindre una panoràmica de tota la marjal. Després s’arriba a un bosc de moreres, arbre introduït al segle XVII amb l’esplendor de la indústria de la seda, i a un antic motor de vapor que bombava l’aigua per a dessecar la marjal, abocant-la a la mar mitjançant un sistema de sèquies.

Grau de dificultat: baix

Durada de l'excursió: 3h

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

A partir del primer dia de matricula, cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció que estarà disponible en aquesta secció i a la taquilla del Jardí Botànic, telefonant al número 96 315 68 06 (de diiluns a divendres de 10 a 13 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:

validxhtml validcss