CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
PERIFÈRIES 10

DES DE LA CRISI. LA VIDA COM A DESAFIAMENT

Inauguració: 28 d'octubre a les 18h. Des del Palau de Cerveró es recorrerà l'itinerari per les diferents intervencions fins arribar al Centre Cultural La Nau on es farà la roda de premsa a les 20h. 

Arriba al Botànic el projecte d'acció artística i social PERIFÈRIES 10 organitzat per la Universitat de València en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, l'Institut Francès i el centre cultural Octubre. El projecte, dirigit per Rafael Tormo, ens mostra una àmplia programació de propostes i accions que reflexionen sobre l'estat de crisi actual, però sempre al voltant de set qüestions:

1.Vam perdre el món, ens el van robar 2.Estar a les escoltes 3.Què ens separa? 4.El cos silenciat 5.Explicar-nos el món amb paraules gastades 6.Com tornar a repensar-nos 7.Recuperar el sentit 

Diferents intervencions, accions performatives, conferències, instal·lacions... es presentaran al voltant de l'exposició en diferents espais d'activitat cultural connectats entre si per aquesta proposta:

Centre Cultural La Nau, Universitat de València....LA INVISIBLE 

Jardí Botànic de la Universitat de València....RAFAEL TORMO I CUENCA

Col·legi Major Rector Peset, Universitat de València....COL·LECTIU ESCOITAR

Palau de Cerveró, Universitat de València...FERMÍN JIMENEZ LANDA

Institut Francès....ENGENDRO

Octubre CCC....JOSE LUÍS GINER

Facultat de Ciències Socials, campus dels Tarongers, Universitat de València....SIMBERIFORA

Facultat de Belles Arts, campus de Vera, Universitat Politècnica de València....ATTAC-AMADOR FDZ SAVATER I ESTEFANÍA GARCÍA

Al Botànic, ubicada en la entrada principal, trobarem la proposta de Rafael Tormo i Cuenca que es podrà visitar a l'horari habitual del Jardí, de 10 a 18h (dilluns tancat).

Més informació a:

www.periferies10.blogspot.com

www.uv.es/cultura


DESCARREGA'T ACÍ L'ITINERARI DE L'EXPOSICIÓ I LA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS:

validxhtml validcss