CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
DIA DE LA BIODIVERSITAT

JORNADA DE PORTES OBERTES 

JARDÍ BOTÀNIC. ENTRADA LLIURE.

Aquest any 2010, ha estat declarat com l'Any de la Biodiversitat per Nacions Unides amb l'objectiu de donar visibilitat a un dels majors problemes amb que s'enfronta la humanitat, com és la pèrdua de diversitat biològica. El Botànic, implicat amb aquesta problemàtica, posa en marxa una campanya de divulgació sota el lema: Jardí Botànic de la Universitat de València, treballant per la diversitat vegetal, per contribuir a la comprensió sobre la importància de la conservació i subratllar el paper de les institucions científiques en la tasca de frenar l'extinció d'espècies al planeta.

Així, el pròxim dissabte 22 de maig, dia internacional de la biodiversitat, es celebrarà al Jardí una Jornada de portes obertes que inaugurarà la campanya i on es desenvoluparan diferents activitats informatives, educatives i culturals per a tot tipus de públic.

L'entrada serà gratuïta, a excepció del concert de Jazz per al que caldrà adquirir l'entrada prèviament a la taquilla del Botànic en el seu horari habitual. El preu seràn 3€.

PROGRAMACIÓ


10-14h Fira informativa. Plaça Carles Pau del Botànic. Amb la participació de diverses organitzacions i institucions relacionades amb la conservació de la naturalesa. Paral·lelament es desenvoluparan una sèrie de tallers, concursos i visites guiades* per les instal·lacions del Jardí, i es mostraran diferents exposicions temàtiques.

16h Projecció del documental "Home". Auditori Joan Plaça. Dirigit per Yann Arthus-Bertrand i produït per Luc Besson (90min). Amb una compilació d'impactants vistes aèries que ens monstraran l'empremta de l'home al llarg de tot el planeta.

19.30h Concert "Jazz in film". Auditori Joan Plaça. Inclòs al cicle Cuinant Jazz, Jazz al Botànic 2010. 

* L'aforament serà limitat per als tallers i les visites guiades.

DESCARREGAR EL PROGRAMA:

validxhtml validcss