CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
INTRODUCCIÓ A L'AGRICULTURA ECOLÒGICA

Primer dia de matricula: 6 d'abril


Inscripció únicament per internet


Dies: del 23 al 27 de maig

Horari: de 19 a 22.00h

Lloc: Sala Seminaris

Edad: majors de 16 anys

Preu: gratuït

El Jardí Botànic acull una nova edició d'aquest curs organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Al final del curs s'atorgarà un certificat d'assistència i aprofitament.

Començarem amb una introducció sobre la situació actual de l'agricultura ecològica i les seues perspectives, on s'exposarà en quin estat es troba, quin és el seu futur i es valorarà la seua importància social i econòmica.

Després vindrà la gestió de la terra amb el tema "el sòl i la fertilitat en AE". Donada la gran importància de la terra i els fertilitzants a la producció sostenible d'aliments, cal tenir un coneixement més complet per a la correcta gestió.

També es tractaran tots els assumptes relacionats amb la diversitat biològica dins el tema "diversitat agrícola: el maneig de les herbes i les espècies silvestres", on també es parlarà de les bardisses, la sanitat vegetal en AE, la importància de les varietats i la seua gestió, així com de la producció i conservació de les llavors.

Per últim, es parlarà de la sanitat de les plantes cultivades de forma ecològica, un tema que preocupa molt als llauradors.

 

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció que estarà disponible en aquesta secció o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb nom, cognoms i NIF. 

PROGRAMA: Disponible en breu. 

validxhtml validcss