CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
CIENTÍFIQUES INVISIBLES

SALA D'EXPOSICIONS

ENTRADA GRATUÏTA

Horari: de 10 a 14h i de 16-18h. Dilluns tancat

Aquesta exposició, organitzada per RUVID, la Xarxa d’Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació, fa un recorregut per científiques rellevants a escala internacional que han dedicat i dediquen la seua vida a la investigació. Es tracta d’una composició de panells sobre les disciplines científiques en les que moltes dones han destacat, des de la psicologia, passant per les matemàtiques, fins al seu paper com inventores. Altres seccions es dediquen a la discriminació i a científiques valencianes dels nostres dies.

Entre els objectius de la mostra es troben mostrar al públic aquestes grans desconegudes, motivar la lluita pel reconeixement de l’excel·lència de la “ciència femenina”, i servir d’exemple a futures investigadores.

L’exposició, forma part d’un projecte de RUVID més ampli, que inclou una unitat didàctica, un concurs de murals dirigits als estudiants de batxiller de la Comunitat Valenciana, i el cicle de debats Científiques invisibles: El paper de la dona a la ciència.

www.ruvid.org


CIENTÍFIQUES INVISIBLES

validxhtml validcss