CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
DISSENY I ESCULTURA ASTRONÒMICS

ESTUFA FREDA

Horari: de 10 a 21h. Dilluns tancat.

Entrada gratuïta per als visitants del Jardí.

Al Jardí Botànic es pot visitar l’exposició “Disseny i escultura astronòmics”, un recull dels projectes participants al quart concurs organitzat pel Gabinet Didàctic de l’Aula del Cel de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València.

Com que la temàtica per decidir el tipus de treball a presentar ha estat lliure, podrem trobar maquetes del sistema solar, d’altres planetes, instruments antics de mesura, còmics, contes i, fins i tot, astronautes. A més, un altra novetat és que enguany el concurs s’ha ampliat als col·legis de primària, i en total han participat alumnes des de 3er de primària fins 4t de secundària. Els centres participants en la quarta edició han estat: IES Vicente Ferrer Escrivà de València, Sagrado Corazón Carmelitas de València, la Salle Profesional de Paterna, IES Benlliure de València i el Col·legi Públic S. Joan de Ribera d’Alfara del Patriarca.

Finalment, dels 50 projectes presentats, se n’han premiat 14, corresponents a 22 alumnes i 4 professors. El premi, ha consistit en una excursió a l’Observatori d’Aras de los Olmos per fer una observació nocturna.

Els objectius de l’activitat estan distribuïts en 6 punts: la divulgació de l’astronomia i en general de la ciència entre els estudiants valencians d’educació secundària, oferir al professorat materials per a fer activitats, crear vincles d’unió entre la Universitat i l’educació secundària, crear relacions de convivència entre els alumnes de distints centres de la Comunitat, donar a conèixer als estudiants, més a fons, zones de la nostra Comunitat des de distints aspectes: costums, cultura, tradicions, i oferir una visió més pròxima de l’ambient de treball universitari.

Organitza: Observatori Astronòmic de la Universitat de València i el Jardí Botànic.

Col·labora: Vicerectorat de Cultura i la Conselleria d’Educació.

Patrocina: Grupo Santander.


CONCURS: DISSENY I ESCULTURA ASTRONÒMICS

validxhtml validcss