CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
UN RIU NO ÉS NOMÉS AIGUA QUE PASSA

ESCOLA VALENCIANA, en el seu afany per transmetre valors mediambientals i conscienciar sobre l’estat actual de les nostres terres als joves, ha convocat per segon any consecutiu un concurs de fotografia mediambiental per a escolars, enguany dedicat als rius.


Una iniciativa que surt per a fomentar l’interès per la natura i la sostenibilitat, i de la qual neix Un riu no és només aigua que passa, l’exposició de les 36 obres seleccionades d’entre les més de 180 participants.

Així a la mostra, que du el suport de l’obra social CAM, trobarem les 12 fotografies premiades, 3 per cada cicle educatiu, en les que es pot veure que l’edat no és un factor decisiu a l’hora de transmetre un sentiment a través de la càmera. El dia 1 d’abril està prevista la inauguració, a les 19h, en la qual es lliuraran també els premis.


Aquesta és la segona vegada que el Botànic i Escola Valenciana col·laboren amb un projecte semblant, donat que l’any passat el Jardí ja acollí la l’exposició de la primera edició del concurs, que estigué dedicat als arbres sota el lema Els arbres que el món necessita.


De l’1 al 30 d’abril de 2009. Estufa Freda del Jardí Botànic. Horari: 10 a 19h. L’entrada és gratuïta per als visitants del Jardí i dilluns està tancat.

www.escolavalenciana.org


ENTREGA DE PREMIS

validxhtml validcss