CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
CONCERT DE SWING, 100 anys de Benny Goodman

CHEMA PEÑALVER


AUDITORI JOAN PLAÇA

DISSABTE, 19:30h


ENTRADES 3€

Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 9 de maig de 10 a 18h, dilluns tancat.


El clarinetista castellonenc, Chema Peñalver, ens presentarà el seu particular homenatge a la figura de Benny Goodman "El rei del swing". Goodman, director de una de les big band més populars de la seu època, va ser el creador de l'anomenada era del swing. Habitual de les bandes sonores de Woody Allen, es va convertir en un símbol d'apertura cultural i tolerància al crear el primer cuartet interracial a la història del jazz.

Peñalver, doctorat en Filosofia i Ciències de la Educació i amb un màster en Estètica i Creativitat musical, és professor de la Universitat Jaume I de Castelló i professor d’Ensenyança Secundària en la especialitat de música. A més és integrant de la Nova Dixieland Band i ha col·laborat amb la Sedajazz Big Band al seu "Tributo a Glenn Miller", ambdues formacions dirigides per Francisco Blanco "Latino".

El pròxim dissabte ens oferirà un espectacle ple d'energía, que recorrerà el repertori d'aquest gran del swing. El Jardí Botànic organitza el cicle Jazz al Botànic 2009, L'arbre del jazz, amb la col·laboració del col·lectiu de músics Sedajazz.

validxhtml validcss