CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITA DIALOGADA A L'EXPOSICIÓ 'BOTÀNIQUES' DE BOMBAS GENS

VISITA GUIADA GRATUÏTA. AVÍS: LA REALITZACIÓ D'AQUESTA ACTIVITAT ESTARÀ SOTMESA A L'OBERTURA NOVAMENT DEL CENTRE D'ART BOMBAS GENS, QUE ARA MATEIX ES TROBA TANCAT PER PREVENCIÓ SANITÀRIA.

DIA: 4 ABRIL 2020

GUIES: Carles Àngel Saurí, mediador de Bombas Gens Centre d’Art i co-comissari de 'Botàniques', i Jaime Güemes, director i conservador del Jardí Botànic UV.
HOARI I LLOC: 18.30 h en Bombas Gens.
INSCRIPCIÓ: activitat gratuïta, cal inscripció prèvia mitjançant la web de Bombas Gens. Avís: Inscripció inactiva temporalment. Disculpeu les molèsties.

DESCRIPCIÓ

El Jardí Botànic i Bombas Gens us conviden a participar d'aquesta ruta guiada que connectarà els dos centres amb motiu de l'exposició 'Botàniques' del Centre d'Art valencià.

Una iniciativa que enceta un projecte de col·laboració verd amb les plantes com a fil conductor. I és que en 'Botàniques' podreu gaudir d'un recorregut fotogràfic per les plantes i les flors des d'una mirada artística, i que millor experiència que poder veure a continuació eixes plantes in viu al nostre magnífic jardí exterior, des d'una vessant paisatgística i de conservació.

validxhtml validcss