CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
VISITES GUIADES GRATUÏTES

L'ÚLTIM DIUMENGE DE CADA MES. ACTIVITAT SUSPESA, DISCULPEU LES MOLÈSTIES. EL JARDÍ ROMAN TANCAT PER LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA SANITÀRIA ESTATAL ACTUAL. 

DIA: 29 MARÇ 2020

Descobreix el paisatge primaveral del Botànic amb les visites guiades gratuïtes pel Jardí. Per a que no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que, com cada últim diumenge de mes, aquest 29 de març podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h.

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. Aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle. Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix. 

INSCRIPCIÓ A LES VISITES EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.

MÉS RUTES PROGRAMADES

Calendari de rutes verdes guiades entre el Jardí Botànic i Bombas Gens

validxhtml validcss