CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
VISITES GUIADES GRATUÏTES

GAUDEIX DE L'AMBIENT REFRESCANT DEL BOTÀNIC

NOTA: EN AGOST NO HI HAURÀ VISITES GUIADES. TORNARAN A SETEMBRE!

DIA: 28 JULIOL 2019

En juliol continuem amb les visites guiades gratuïtes del Jardí Botànic, per a que no digueu que no coneixeu bé aquest espai verd al centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València. I és que, com cada últim diumenge de mes (a excepció d'agost), aquest 28 de juliol podreu afegir-vos a les visites guiades gratuïtes dirigides pel Gabinet de Didàctica del Botànic, que sortiran des de la porta principal del Jardí a les 11 i a les 12h.

La proposta de les visites guiades pretén que el públic, només abonant l’entrada al Jardí, tinga accés a una passejada guiada pels racons més interessants del Botànic. I és que aquest jardí amaga molt més del que sembla, col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, un umbracle... Però no només pel que fa a les plantes, també l’activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació a la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la investigació, detalls que no tothom coneix.

INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA A TAQUILLA:
Els interessats es podran apuntar per ordre d'arribada,  en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. Hi hauran dues sessions, una a les 11h i una altra a les 12h. No es podrà reservar plaça prèviament.

validxhtml validcss