CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ERNESTO LLORENS GYPSY JAZZ PROJECT

CONCERT DE JAZZ EXTRAORDINARI. CONVIDAT ESPECIAL: SÉBASTIEN GINIAUX

DIA: 17 GENER 2016

LLOC: AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ
HORA: 19.30H

ENTRADES: 12€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 26 de desembre de 10 a 18h)

No pots treure’t del cap les nadalenques? Des del Botànic et proposem que canvies el Gingle Bells pel Gipsy Jazz! Com ho veus?

Ernesto Llorens és un violinista de jazz i compositor que combina la seua formació clàssica amb les tendències contemporànies i amb la improvisació. No són pocs els companys prestigiosos amb qui ha compartit escenari i aules, i és que la seua formació és, sobretot, internacional: des de l’escola de música d’Alcoi, on va nàixer, fins Boston o Nova York, on viu actualment.

El proper 17 de gener, el quintet amb seu a Nova York, especialitzat en Gypsy Jazz, farà sonar totes les cordes i un saxo al nostre auditori. El grup, format per Ernesto Llorens, Gianni Gagliardi, Christophe Assier i Jeong Lim Yang, tindrà com a convidat especial al guitarrista Sébastien Giniaux, que va començar a tocar el violoncel a l'edat de sis anys amb el professor Etienne Cardoze al Conservatori de Bourg-la-Reine. Va continuar als conservatoris de Boulogne i Aubervilliers-la Courneuve, fins que el seu viatge artístic el va portar a la guitarra i la música de Django Reinhardt de forma autodidacta.

I és que el grup es caracteritza, a banda de l'ampla selecció de temes originals i estàndards de jazz, per tocar a l'estil de Django Reinhardt i Stéphane Grappelli. Ernesto Llorens Gypsy-Jazz Project recentment ha presentat a Nova York el seu darrer treball discogràfic On My Gypsy Way amb els prestigiosos guitarristes Biréli Lagrène, Stochelo Rosenberg, Adrien Moignard, Mozes Rosenberg i Paulus Schäfer.

Un bona manera de desconectar dels temes nadalencs que durant setmanes han omplert centres comercials, espais publicitaris televisius ... i els nostres caps! T'esperem! Vine i gaudeix del Gypsy Jazz!

MÚSICS:
Ernesto Llorens - Violí
Sébastien Giniaux - Guitarra
Gianni Gagliardi - Saxo
Christophe Assier - Guitarra
Fabian Barraza - Guitarra
Jeong Lim Yang - Contrabaix

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL GRUP: 
www.ernestollorens.com

validxhtml validcss