CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
VÍCTOR JIMÉNEZ & FRIENDS

CONCERT EXTRAORDINARI DE JAZZ

DIA: 9 GENER 2016

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 10€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 26 de desembre de 10h a 18h)

Tres paraules descriuen aquest concert: joventut, èmfasi i fusió. Víctor Jiménez & Friends donen voltes a la idea del que és orgànic front el que és elèctric amb un groove ple de funk, permisos per estrips heavy-metall i psicodèlia estimulada per moments free, atrevint també amb accents llatins.

La provocació i les estridències estan servides en aquest concert ple de paradoxes on tot açò combina amb la calidesa i lirisme que emet el saxo alt de Víctor que, amb només 24 anys, promet ser un nou talent en el panorama del jazz espanyol.

Encara així, Jiménez, ja ha compartit escenari amb nombrosos músics professionals. A més, ha participat en innombrables jam sessions i després dels seus estudis superiors al Conservatori Joaquín Rodrigo de València, ha assistit a desenes de cursos i seminaris realitzats en Sedajazz, sempre de la mà Francisco Blanco 'Latino', qui va alimentar la seua motivació.

Víctor Jiménez & Friends suma inquietuds i veus, com la del trombó o les congues que cobraran presència en un concert atractiu que inspira recursos dispars per llançar-los en una bomba d’èmfasi. Si vols experimentar, no t’ho pots perdre!

MÉS INFORMACIÓ
www.victorjimenezmusic.com

PER ANAR OBRINT BOCA 

validxhtml validcss