CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
ESPORES, LA VEU DEL BOTÀNIC

El Jardí Botànic de la Universitat de València presenta “Espores. La veu del Botànic” una revista digital de comunicació científica per descobrir tot allò relacionat mb la botànica i la natura.

Una nova plataforma on line que ofereix informació i notícies d'actualitat sobre la conservació i la investigació a favor del medi ambient, la jardineria, l’agricultura i les aplicacions de les nostres plantes, sense oblidar l’oci verd, amb diferents iniciatives per gaudir o millorar el nostre entorn natural, i l’important paper que desenvolupen els Jardins Botànics en la conservació de la biodiversitat tant a nivell local com internacional.

Encara que s’edita des del mateix Botànic, Espores també es nodrirà de col·laboracions amb diferents experts temàtics que participaran com a bloggers i que dotaran de prestigi científic i tècnic als continguts de la revista.

A més, comptarà amb una secció especial per a entrevistar a personalitats de la botànica que inaugura Isabel Mateu, directora del Jardí Botànic. “Una proposta puntera en l’àmbit dels Jardins Botànics”, comenta Isabel Mateu, per donar l’oportunitat d’accedir a continguts diversos relacionats amb les plantes i tot allò que les envolta, però també com un recurs on disposar dels treballs científics més avançats. A més, la revista té caràcter sostenible per la seua condició on line que la desvincula del consum de paper associat a una publicació convencional.

En definitiva, un lloc de per a la comunicació de la ciència en general i la natura en particular  que vos convidem a conèixer a la pàgina web www.espores.org. Aquesta setmana parlarem de les conclusions de Rio+20, del redescobriment de la planta de Cavanilles a la Comunitat Valenciana, de piscines biosostenibles o de com convertir els residus en recursos, entre altres.

validxhtml validcss