CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
LA MEUA ESPÈCIE FAVORITA

CONCURSO DE DIBUIX DESTINAT A XIQUETS DE 0 A 11 ANYS

Tan grans com un edifici o tan xicotetes com un insecte, amb espines o fulles vellutades i suaus, amb flors d'aromes intenses o pràcticament inapreciables.... Sabies que actualment existeixen al voltant de 280.000 espècies vegetals diferents al nostre planeta? I que millor lloc per endirsar-nos en eixa gran riquesa vegetal que un Jardí Botànic, on podràs conèixer millor la flora áutòctona de la teua regió i descobrir la d'aquells territoris llunyans als que mai has estat!


Per això, el Jardí Botànic de la Universitat de València, amb motiu de l'any de la Biodiversitat va organitzar el passat 22 de maig, dia de la biodiversitat, el concurs de dibuix infantil "La meua espècie favorita" al que participaren tots els xiquets que van disfrutar de la jornada de portes obertes que es va celebrar aquest dia en el Jardí. La intenció era la d'iniciar als més xicotets en el món vegetal i promoure així l'interés i el respecte per la natura. Als concursants se'ls va donar material per a que dibuixaren aquelles plantes que més les cridaren l'atenció explicant també el perquè de la seua elecció.

El Gabinet de Cultura i Comunicació del Jardí Botànic en funció de l'edat, destresa, coneixements i originalitat dels més de 70 participants, ha seleccionat als següents guanyadors que rebran un premi al seu domicili:


ENHORABONA A TOTS! i gràcies per participar en el nostre concurs.

SECCIÓ 1: < de 4 anys

Sara Cullell, David Sanz, Pablo Balaguer

SECCIÓ 2: de 4 a 6 anys

Javier Diez, Andrés Arévalo, Sergio García

SECCIÓ 3: de 7 a 8 anys

Pedro Vara, Laia Bataller, Yvette Duval y Gustavo Sánchez.

SECCIÓ 4: de 9 a 11 anys

África Barrachina, Guillem Mártinez, Julia Villora

Jardí Botànic de la Universitat de València.

Treballant per la diversitat vegetal 


GUANYADORS DEL CONCURS: LA MEUA ESPÈCIE FAVORITA

validxhtml validcss