CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
TORNA EL FESTIVAL DE BENVINGUDA AL BOTÀNIC!

CONCERTS ACÚSTICS A L'AIRE LLIURE

DEL 16 AL 30 D'OCTUBRE DE 2015

La Universitat de València enceta una nova edició del “Festival de Benvinguda” amb concerts, teatre, mostres, cinema, jornades solidàries i molt més! Una agenda d’allò més completa amb la intenció d’acostar els estudiants i la ciutadania valenciana en general als diferents espais de la Universitat de València destinats a difondre i produir cultura. Una iniciativa de la Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització-SeDI.

I és per això que el Jardí Botànic no podia faltar i participa una any més en aquesta estupenda iniciativa mitjançant la “Benvinguda al Botànic”. Concerts acústics al nostre jardí exterior i a poqueta nit, per gaudir de l’ambient nocturn del Botànic acompanyats d’artistes de la mida de María Rodés i Anni B Sweet, i el cantautor valencià en auge El Cifu.

Començarem el pròxim 16 d’octubre amb el nou projecte de Rodés, Maria canta cobla. I és que es precisament açò el que canta, cançons d’aquest gènere tradicional espanyol de caràcter intens i dramàtic però reinterpretades sota el seu filtre delicat, pausat i oníric de la cantant. Un ambient malenconiós que Sergio Cifuentes Sánchez, El Cifu, s’encarregarà de trencar el 23 d’octubre amb el rock aflamencat però intimista del seu primer projecte De fiera en fiera. I per tancar els acústics, la magnífica veu d’Anni B Sweet que ens deixarà un molt bon sabor de boca amb Chasing Illusions. Un disc vitalista i sincer, que es mou entre el soul dels seixanta, la new wave dels 80 i l’enganxada del rock dels setanta aconseguint cançons inoblidables.

Tots els concerts seran en divendres i començaran a les 20.30h (obertura de portes a les 20h) al jardí exterior. Les entrades seran 3€ i es podran adquirir online únicament a través del blog del festival. Concerts també de caràcter solidari ja què amb la recaptació la Universitat de València donarà suport a Pobresa Zero.

MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES A:
benvinguda.blogs.uv.es

PROGRAMACIÓ
16 OCTUBRE - MARÍA RODÉS
23 OCTUBRE – EL CIFU
30 OCTUBRE - ANNI B SWEET

DESCARREGA ACÍ EL CARTELL SENSER DELS CONCERTS DE BENVINGUDA:

validxhtml validcss