CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
PARTICIPA DELS CURSOS DE TARDOR AL BOTÀNIC!

PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE SETEMBRE A DESEMBRE 2015

Arriba la tardor i amb ell tornen les classes i les ganes d'estrenar motxilla, estoig i llibres, cosa una miqueta difícil per als quals ja no anem al col·legi. Però no us preocupeu, perquè el Jardí Botànic pot convertir-se en l'excusa perfecta per a acostar-vos a la papereria gràcies a la nova oferta formativa que hem preparat per a aquesta nova estació.

Els que estigueu interessats a aprendre sobre les propietats i aplicacions de les plantes podeu apuntar-vos al curs de Plantes aromàtiques i medicinals, i així poder elaborar el vostre propi herbolari a casa, o practicar la Cosmètica Natural i començar a fabricar cremes, sabons, xampús o tònics totalment naturals. Sempre de la mà del Gabinet de Didàctica del Botànic!

O si sou dels quals gaudiu amb les aromes, podeu aprendre a traure-li el màxim partit a les vostres receptes amb el curs El món dels condiments i tot allò que ens ofereix el món vegetal. Espècies, plantes aromàtiques, fulles i fins a flors comestibles! I parlant de flors, pensaves que només destaquen a la primavera? Açò és perquè encara no coneixes les magnífiques roses de tardor que l'especialista en essències Juan Botella prendrà com a fil conductor per a parlar-nos de la Cultura de les aromes.

Però si el que us passa és que teniu el jardí mitjà buit perquè no sabeu per on començar a plantar o tan salvatge que no podeu gaudir-ho, aprofiteu per a començar de zero i construir-vos un autèntic paradís de biodiversitat amb el curs de Disseny de Jardins ecològics de Francisco Marco, gens menys que el President de l'Associació Espanyola de Jardineria Ecològica.

I perquè siga un espai encara més sostenible no hi ha res com aprofitar les restes vegetals que generem en el nostre a dia a dia per a fabricar el nostre propi abonament orgànic per al jardí o també l'horta. Per a açò només heu de participar en el Taller de Compostatge de les nostres jardineres Ana Fernández i Carmen Latorre, amb pràctiques en la zona de compost que tenim en el Jardí.

Finalment, dos cursos que segur que teniu apuntats en la vostra llista d'imprescindibles! I és que qui no ha volgut mai eixir a agafar bolets amb criteri i sense por a agafar alguna verinosa, o convertir-se en el xic o la xica del temps del nostre entorn més proper. Doncs para açò us presentem el Taller d'identificació i recol·lecció de bolets amb Jose Fajardo, tot un expert en la matèria, i el Taller d'Introducció a la Meteorologia, amb Antonio Pardo i els seus mètodes d'allò més curiosos per a fer més comprensible la física.

Cursos per a tots els gustos, aquesta tardor en el Jardí Botànic!

validxhtml validcss