CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
ENCETEM 'AL JARDÍ EN FAMÍLIA'

UNA EXPERIÈNCIA CONJUNTA PER A PARES I FILLS 

A partir d'ara podrem gaudir del Jardí Botànic en família amb aquesta nova proposta del Gabinet de Didàctica, on pares i fills podran gaudir junts de la natura. Tallers temàtics que fins al mes de juny ens endinsaran en el món de la jardineria, les plantes aromàtiques, la cosmètica natural o els usos de les plantes. Activitat pràctica que complementarem sempre amb una visita guiada pel Jardí per a gaudir del paisatge estacional del Botànic.

Els tallers podran realitzar-se en cap de setmana i de manera independent segons el calendari que figura més a baix. Però també oferim un pack especial de quatre tallers entre setmana que tindrà lloc durant el mes d'abril tots els dimecres per la vesprada. Opcions per a tots els gustos per gaudir de les plantes amb el Botànic.

CALENDARI DE MARÇ A JUNY DE 2014

TALLERS DE CAP DE SETMANA (DIUMENGE DE MATÍ)

MARÇ, MES DE LA JARDINERIA
DIES: PRIMERA EDICIÓ 9 DE MARÇ I SEGONA EDICIÓ 23 DE MARÇ 

Itinerari pels arbres més emblemàtics del Jardí i les plantes mediterrànies més utilitzades. I després taller de jardineria per a aprendre a mantenir les nostres plantes sanes i fortes, on a més realitzarem un esqueix que ens portarem a casa en un test. 

ABRIL, MES DE LES PLANTES AROMÀTIQUES
DIES: PRIMERA EDICIÓ 6 D'ABRIL I SEGONA EDICIÓ 13 D'ABRIL

Visita per les col·leccions més importants del Jardí posant l'accent en el nostre encantador racó dedicat a les plantes aromàtiques i medicinals. I després un taller pràctic on podrem observar-les al microscopi i olorar mostres de diferents essències naturals. A més, realitzarem un anti-arnes natural amb una bosseta de planta seca que podrem portar-nos a casa. 

MAIG, MES DE LA COSMÈTICA NATURAL
DIES: PRIMERA EDICIÓ 4 DE MAIG I SEGONA EDICIÓ 18 DE MAIG

Recorrerem el Jardí a la recerca d'aquelles plantes més utilitzades en la cosmètica per les seues diferents propietats hidratants, netejadores tonificants o antioxidants. En el taller pràctic aprendrem a fabricar la nostra pròpia crema hidratant que podrem portar-nos a casa.

JUNY, MES DE LES PLANTES ÚTILS
DIES: PRIMERA EDICIÓ 1 DE JUNY I SEGONA EDICIÓ 15 DE JUNY 
Començarem per una ruta per les espècies vegetals més interessants del Botànic, plantes amb mil i una utilitats que explicarem al llarg del camí. A la part del taller ens centrarem en el reciclatge del paper, per a aprendre a reutilitzar aquest material tan valuós que extraiem dels arbres. Cada participant es portarà a casa les seues pròpies fulles de paper reciclat. 

TALLERS D'ABRIL (DIMECRES DE VESPRADA)

DIES: 2, 9, 16 I 30 D'ABRIL
Un programa complet amb quatre tallers per gaudir en família, tots els dimecres d'abril per la vesprada al Botànic. Jardineria, plantes aromàtiques, cosmètica natural i reciclatge, seran les temàtiques dels tallers que tindran una duració de 2h. Més informació ací.

validxhtml validcss