CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

JARDICREA

CICLE DE TALLERS ARTESANALS AL BOTÀNIC

Inaugurem un nou espai per a l'artesania en el Botànic perquè pugueu aprendre a construir tot tipus d'elements decoratius. Diferents tallers durant tot l'any impartits per experts artesans que ens ensenyaran a fabricar originals peces inspirades en la natura, elaborades a partir de materials orgànics o fins i tot reciclant i reutilitzant altres objectes.

Tallers creatius per a tots els públics amb materials inclosos on només heu de portar la vostra imaginació i ganes d'aprendre, que començaran aquest mes de desembre en el Botànic.

De cara a les ja properes vacances de Nadal començarem el pròxim 13 i 14 de desembre amb un cap de setmana intensiu de la mà de Mónica Martín, on podrem participar d'un Taller de lletres decoratives amb cartó reciclat o un Taller de sabons decoupage. Elements personalitzats a partir de tècniques artesanals amb els quals podreu sorprendre aquest nadal als vostres amics o familiars.

Mónica Martín va arribar al Botànic mitjançant el seu projecte mamabroche.com, amb passadors inspirats en fulles que arreplegava al Botànic de Madrid. Una experta en treballar el cuir que ens transmet la seua passió per la natura amb formes vegetals de diferents espècies d'arbres, que ens ajudaran també a aprendre una mica de botànica.  

Vos esperem a JardiCrea!

Més informació:
TALLER DE LLETRES DECORATIVES
TALLER DE SABONS DECOUPAGE

validxhtml validcss