CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS
5
4
3
2
1

17 OCTUBRE - JORNADA: 25 ANYS DE MICRORESERVES DE FLORA

Una iniciativa per commemorar la creació d'aquesta figura per part de la Generalitat Valenciana, mitjançant diferents xarrades i la inauguració de dues exposicions. Organitzen el Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica. 

+ saber més

EL BOTÀNIC PARTICIPA EN EL SALÓ DE L’ARBRE

Quarta edició d'aquest important punt de trobada del sector de l'arbre urbà i ornamental, on els nostres experts en exemplars monumentals no podien faltar. 

+ saber més

Enguany volem dedicar de forma simbòlica al Canvi Climàtic el nostre cicle de jazz. Us convidem a gaudir del millor Jazz però amb una visió ambientalista.

+ saber més

TALLERS INFANTILS A SETEMBRE. ELS BOSCOS PER A LES PERSONES

Abans de tornar a l'escola, us proposem uns dies de tallers molt divertits i educatius al Botànic on descobrir els diferents tipus de boscos que hi ha al nostre planeta.

+ saber més

JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES

Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor. Matrícula oberta.

+ saber més

CIÈNCIA A LA FRESCA

A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure! Nou cicle del Botànic per gaudir de l'estiu a poqueta nit en el nostre Jardí. Entrada lliure.

+ saber més
5
4
3
2
1
validxhtml validcss